Tillbaka till skolan.

Det har varit full rulle sedan jag kom hem, massor av saker har stått på schemat men jag klagar inte. I söndags vart det en lugn hemma dag med lite film och så. Jag var bara så sjukt trött då jag vart vaken i två dygn och dessutom vart ute kvällen innan. Så det fick bli en chilldag. 

Idag så uträttade jag lite ärenden på stan och tog sedan bussen till min gamla skola. Det känns så konstigt att inte börja där, och sen att gå tillbaka och alla är liksom " hej! Vad kul att se dig! Hur är det, vad gör du för tiden? Har du de bra?" Det känns så underligt! Då personer jag träffade varje dag ställer alla dessa frågor! Men jag antar att man får vänja sig vid det. Anledningen till att jag åkte dit var för att träffa min bästa vän, Vanessa ( som även syns på den tredje bilden tillsammans med mig i bannern) Har knappt träffat henne på hela sommaren. Så vi hade en hel del att prata om! Senare vandrade vi hem till mig där vi bara snackade. Tog en prommenad ner på stan och shoppade lite! (Skriver mer om de imorgon) Tog sedan bussen hem igen då hon utfärdade några klippningar då hon går frisör. Hon klippte även mig! Så ska försöka slänga upp någon bild imorgon. Kvällen spenderade vi hemma hos Håkan och Jenny. ( Mammas ex-man) där vi åt en kladdig mandelkaka med choklad som jag bakat och bara umgicks! Livet är bra mysigt!
Har precis lagt på efter ett litet mysigt samtal med min pojkvän så nu ska jag ta och lägga mig och kolla på någon film innan klockan blir allt för mycket! Inte för att jag ska upp någon speciell tid imorgon! Haha! Avslutar inlägget med en gammal söt bild på mig och vanessa! ♥


dubstep med Emma ♥

Jag var helt slut när jag kom hem igår, det var så varmt och jag var så otroligt trött! Så jag la mig ner och kollade på en film och varvade ner och gjorde mig hemmastadd innan jag gjorde någonting annat. Tog ett bad så jag skulle känna mig lite fräschare och började sedan göra mig i ordning för kvällen. 

Planerna var väl att jag och min moster Emma skulle gå på Goya där de var the voice. Men det blev lite ändringar i schemat. Jag åkte hem till mormor och emma och alla så vi satt och fika lite där och pratade. Supermysigt var det! Sen var det meningen att Dennis, Emmas pojkvän skulle med men han blev dålig så han gick hem. Så då var det bara jag och Emma. Så vi beslutade att åka ner på stan för att sedan se vad vi gjorde. Det slutade med att vi kollade lite bilar och sedan gick vi till gefledub. Haha, vi hade en rolig kväll iaf och det är det som räknas!♥

Jag och emma som flumma oss när emma skulle prova kläder! 

Fina Emma! 

Bilder från Jeppes födelsdedag.


Jeppe på tres amigos! :)

Hjärtat hemma på kvällen. ♥

Annika! :)

Denna otroligt söta bild får avsluta inlägget!

x2000

Gick upp halv 7 imorse, packade det sista och kramades med mitt hjärta. Dock så vaknade vi upp till världens oväder, det åskade och regnade som bara den. Blixtrade gjorde det hela tiden så det lyste upp hela huset. Eftersom att jag älskar åskan så tyckte jag att det var hur mysigt som helst. 

När det vart dags att åka så skjutsade hjärtat mig till stationen där jag sedan tog tåget till Lund i ca 1 timme för att sedan byta till x2000 som jag sitter på nu och har gjort i ca 2 timmar. Är riktigt trött och det är lite småkallt på tåget men det får jag stå ut med. Har precis kollat på en av mina favorit filmer " A walk to remember ". Den är så sjuuukt bra. Nu ska jag luta bak stolen, lyssna på härlig musik och bara njuta av resan! ♥




mys med gohjärtat!

Lägger mig och gosar med min älskling för sista natten på ett littet tag, kommer bli så jävla ensamt härdanefter! Suger BIG TIME! Så nu ska jag sluta skriva så uppdaterar jag massor imorgon istället. Ska upp redan halv 7 imorgon. Så jag har bara några timmar kvar med min älskling innan jag åker! :( ♥

Det var ingen vanlig dag, för det var jeppes födelsedag!

Jag skrev ingenting igår då jag hade fullt upp hela dagen! Jag och hjärtat gick upp vid 12 för att äta och göra oss klara för att sedan bege oss ner på stan för att möta upp Felicia, Jons syster. Vi satt på ett supermysigt fick och hade otroligt trevligt där vi pratade om allt. Vi gick senare till systemet för att jon skulle köpa en wiskey åt jeppe som födelsedagspresent! Därefter begav vi oss hemmåt för att fira Jeppe! Dock skulle de ta en timme för sig själva då ( Jeppe och jons mamma Annika) Så vi satte oss och spelade ett spel tillsammans för att sedan bege oss ner på stan för att möta upp de andra och äta. Vi åt på Tres Amigos i Ängelholm och det var verkligen supergott! När vi ätit färdigt så gick vi till en annan resturang för att ta en öl/cider och sedan bar det hemmåt igen. Jon gav Jeppe en present till också och han vart så otroligt glad. Han älskar verkligen Melissa Horn och jon sa att han och jeppe skulle gå på hennes konsert i hbg i november! Så det var nog en lyckad födesledag, heltklart!

Tyvärr så kan jag inte lägga upp bilder från igår just nu, då jag bloggar från Annikas dator. Så jag får lägga upp de senare idag!

Mysdags!

Jag och hjärtat har precis tagit en mysig dusch tillsammans så nu tänkte vi ta och lägga oss och kolla på någon film. Dock återstår det att se vilken! Jag struntar mest i vilket så länge jag får krypa ner och mysande mig bredvid honom. Fast jag måste få bort honom från existens först. Vilket inte alltid är det lättaste! -.- får väl börja kyssa honom lite här och var så sliter han sig nog!;) godnatt!


joggingtur!

Har suttit en del med bloggen idag, känns som att jag gjort lite iaf! Dock så får jag inte riktigt till bannern som den ska vara. Men det får jag väl sitta och fippla med senare! Valde att ta en paus och göra lite nytta så jag plockade ur diskmaskinen och fixade i köket medan jon är på jobbet och hans föräldrar är iväg. Sen tog jag en joggingrunda med vovven! Så vi sprang 2,5 varv på rundan jag och jon brukar springa, vet inte riktigt vad den kan ligga på men någon kilometer iaf! Så de känns bra! Ligger och skriver nu samt dricker limevatten! Funderar på om ja ska vänta med att duscha tills pojken kommer hem då han slutar om 20 min! Blir mysigare då! (a)

 

 


bloggfixande.

Nu har pojkvännen åkt till jobbet då han blev inringd i måndags, så jag ligger hemma på hans säng och har inte alls mycket för mig. Så jag tänkte att jag ska försöka mig på blogg.se och dess design eftersom jag inte suttit med egna koder innan. Okej jag satt i 3år med det men inget jag har tyckt är jättekul. Dock så vet jag att det är superenkelt så fort man kommer in i det! 

Så ska försöka göra en banner nu och lite annat smått och gott. Jag vill bara förvarna er att det kommer ske en del förändringar och så nu när jag precis startat den. Den kommer absolut inte se ut som den gör nu. ;D


På min student!

En ny blogg, En ny start

Hej alla glada!
Jag har precis startat en ny blogg, då jag tycker att den jag hade innan http://angeeliicatyp.devote.se/ representerar min tid på gymnasiet och allt som hände där. Jag vill börja om nu, vill ta ett nytt steg ut i världen. Bloggen kommer handla om alla resor jag gör, om min pojkvän, om mina drömmar att bli ambulanssjuksköterska och mina mål här i livet. Jag tänkte då börja med att berätta lite om mig själv. 

Jag heter Angelica och är 19 år gammal. Tog studenten nu i sommras (2011) från John Bauer-gymnasiet där jag gått linjen IT-Media i 3 år. De var en riktigt rolig tid i mitt liv, med många händelser. Många underbara vänner som jag kommer sakna nu när jag inte längre kommer se dem varje dag. Men samtidigt var det en tid där jag fick kämpa för att få de betyg jag fick, iallafall i 3an då jag mest sket i vilket de två första åren. I början på mitt 3e år så visste jag vad jag ville bli och det var de som fick mig att kämpa. Så jag klarade av att läsa upp 6 ign, + att läsa ett utökat program och få några VG och MVG. Så jag är stolt över mig själv. Så det är nu jag tar ett nytt steg ut i verkligheten. 

Mina planer är att läsa till undersköterska på Komvux, då jag inte fick läsa naturkunskap b under min tid på gymnasiet. Eftersom att jag vill bli sjuksköterska så måste man ha den kursen, läser jag då till undersköterska så väger de ämnerna upp den kursen samtidigt som jag kan jobba och få erfarenhet undertiden som jag läser till sjuksköterska. Därefter vill jag läsa till ambulans och jobba som det. Som ni ser så har jag en bit kvar på den fronten då jag enbart skaffat böckerna till undersköterskeutbildningen. haha..
Jag har en pojkvän sedan 3 år tillbaka också, vi träffades på Öland 2008 och därefter har vi hållt ihop på ett avstånd på ca 70 mil. Då jag bor i Gävle och han i Skåne. Det har varit en fruktansvärt tuff tid att plugga samt hinna med sin pojkvän, men det har gått. Vi bevisade att det gick. Vi var kraften för många andra som också hade distansförhållanden. Men samtidigt så har det varit en lättnad också, att veta att jag har honom. Att jag haft en plats dit jag kan åka när det blev för mycket hemma. Där inte alla visste vem jag var. Min pojkvän, Jon heter han, 20 år och pluggar till brandman. Han har gått ett år och till hösten ska han ha lia ett halvår därefter ett halvår i skolan och sedan är han färdigutbildad. Under tiden jobbar han även på ett ålderdomshem där de kommer ringa honom om de behöver någon. (Under sommaren har han jobbat mer och gått efter schema). 

Mina planer är sedan 7an att flytta ner hit till vackra Skåne. När jag sedan träffade min prins efter 9an så vart det en självklarhet. Så i 3 år har vi blickat fram mot min student och sedan att jag skall flytta så det är väl på gång antar jag, ni kommer att märka när det händer någonting!

Så här i kommer ni som sagt få läsa om allting som händer i en students liv! Har ni några frågor så är det bara att fråga på!


RSS 2.0