Sänghäng, Grey's anatomy & piggelin!

Har slappat hela dagen idag i sängen framför grey's! Eller nästan! Har tvättat massvis också och säg mig, finns det någonting bättre än nytvättade sängkläder och en nybäddad säng? - skulle inte tro det! Hur underbart som helst!

Imorgon ska jag ta lite nya tag och gå min milspromenad, ( går ju 3 mil i veckan! #beachen2012) uträtta några ärenden och hälsa på min mysiga katt & mina småsyskon! På fredag får vi tillbaka proven i skolan också, dåligt nervös! Hoppas att det gått bra!

Nu ska jag chilla ner i tvättstugan, hämta en semla och fortsätta kolla på greys för att sedan lägga mig! :*


Trött, svag & smärta..

Har legat i sängen hela dagen idag. Kollat på grey's och druckit nästan 2 liter nyponsoppa, och försökt käkat piggelin. Tar ovanligt lång tid, närmare en halvtimme. ( bättre än igår då det tog en timme!)

Brynäs förlorade mot Linköping idag med 5-2. Riktigt illa. Eller, förjävligt skulle jag vilja kalla det. Saknar järnkrok på isen och honken i mål. Blev nedpetad av Frölunda som tog vår placering pga målskillnaden. Dock har både dom & Luleå som ligger etta en match mer spelad än oss. Nu tar vi nya tag och hoppas på en 3poängare mot Hv71 på torsdag.

Kände mig riktigt snygg igår, haha! Men fick mysa ner mig sen med kissen framför en film & glass, riktigt mysigt!

 

 


Nervös tjej!

Sitter på sjukhuset nu. Väntat & väntar. Är riktigt nervös samtidigt som jag håller på att dör här i min ensamhet! (foreveralone) jag & min sprutfobi, vet inte hur detta kommer gå. Om en halvtimme kommer sjuksyrran in och ska hugga mig i benet med en sådan där nål som jag inte tycker om! Sen ska jag få mer sprutor, de ska klippas & det ska sys! & jag ska ligga vaken på operationsbordet och se allihopa. #livrädd sjuksyrran är iaf riktigt trevlig och förstående över min fobi. Så jag har åtminstone fått emlaplåster! #kärlek! Lite modigare känner jag mig nu! Hehehe! Bjuder lite på min skönhet!


Long time no see..

Har inte varit superaktiv här på bloggen då jag haft så mycket annat för mig! Förra veckan var det skola, plugg samt träning som stod på schemat. Spenderade även några timmar hos mina småsyskon! I helgen lagade jag massa mat till pappa som han tog med sig till fjällen nu när han åkte i söndags. och vi hade mest myskväll jag pappa och Marcus eftersom att han åkte i söndags. Därefter har pluggat som en galning då jag skrev prov i tisdags. Som även var ända lektionen för veckan. Alla <3 dag spenderades med min prins till kisse då jag inte kunde vara med hjärtat! & på kvällen bjöds det på hockey och vinst! Så ganska bra dag ändå! Hjärtat & jag ska ta en dag när vi ses och göra dubbelt upp med mys, för alla <3 dag & månadsdag! Mysigt!

Idag har varit en riktig städdag, har städat hela övervåningen, toan, mitt & lillebrorsans rum ( han har ju absolut världens bästa syster! Hehehe) samt tvättat hela dagen. Och nu har jag parkerat i sängen framför några avsnitt av O.C. Riktigt härligt.

Vet inte riktigt vad som händer resten av veckan, tar nog en promenad till mamma imorgon och hälsar på kissen. Sen vet jag inte. På måndag ska jag dock till sjukhuset och göra någonting som jag väntat på väldigt, väldigt länge. Det kommer även att förändra mitt liv på ett visst sätt. & jag är fruktansvärt nervös! Det kommer kännas så konstigt!! Men förhoppningsvis riktigt bra!

 

Förövrigt saknar jag sommaren & solbrännan man hade då. Bild på mig & Max från studenten!

Detta söta sms fick jag från världens sötaste pojkvän idag. Gullhjärtat!

Detta är ett svar på mitt sms; du kanske var upptagen ? ♥

 


God mat, massa plugg & ostkaka på det!

Har kommit på att jag skulle vara världens bästa hemmafru! Lagade kyckling & ris innan. Nu sitter jag med plugget medan O.C står på i bakgrunden. Kollar ibland då jag får skrivkramp!! Ställde precis in ostkakan i ugnen så ska mumsa lite på de snart och ta en välbehövlig paus!

 


Långpromenader & syskonkärlek!

Var inte alls kul att vakna upp imorse utan min prins. Dock vaknade jag utav att han ringde, så bättre än så kan det väl inte bli just nu när han inte kan vara hos mig!

Kollade lite på O.C innan jag gick upp och gjorde mig klar för att sedan gå första promenaden för denna veckan. Eftersom jag är ledig idag valde jag iaf att gå till mamma för att få lite motion. Kommer bli en sträcka på en mil när jag kommer hem till pappa igen. Ungefär samma som när jag går till & från skolan.

Busar med mina små sötnosar och gosar med min söta kisse innan det blir dags att gå hem igen!

 

 


Alla helger har ett slut, tyvärr! ♡

Haft världens mysigaste helg med världens bästa pojkvän. Kan skriva mer om det imorgon. Nu har han tyvärr åkt hem och inte lämnat något annat än tomhet kvar. Mina kuddar luktar kärlek och det saknas en tandborste i badrumshyllan. Saknaden är riktigt stor. Så eftersom första natten utan mitt hjärta alltid är den svåraste så har jag fixat en tillfällig lösning med tvn - så nu kan jag kolla på mina serier. Hur underbart? Just nu får det bli O.C då jag började där förra helgen!


Myshelg med snökaos & födelsedagsfirande, igen! ♡

Världens bästa hjärta kom hit igår och ska vara hos mig hela helgen. Hur skönt? Slippa sova själv och vara med den man älskar, kan inte bli bättre! Eftersom han kom ganska sent igår så blev det mest sänghäng & mysprat. Idag däremot har det hänt grejer! Först har jag spöat honom på Wii, sen har jag slängt spadar med snö på honom och han på mig när vi var ut och skottade. Vi har vandrat, skrattat, pratat och hållet varandra i handen till att hångla i snöhögarna som bildats av den mjuka nysnön. Nu ligger favoritpojkarna mina i min säng och spelar nå iPhone spel tillsammans! Mys! Ska ta och sparka ut lillebror snart så jag kan krypa ner under täcket med min baby! 

Pappa fyller eller ja fyllde år idag, igår också! Så vi har ätit smörgåstårta och massa kakor också! Grattis världens bästa pappa på din dag! Älskar dig! 

favorithjärtat fick spö, eller blev utklassad kanske? (a)

Min underbara prins & underbara lillebror!

Hur underbart är det inte med massa mjuk mysig snö? 

Jag & världens bästa pappa!

 


Hur allt kan förändras på mindre än en sekund..

Ligger i sängen och kollar på Sofia änglar på kanal5play.se. Det är så rörande, och se hur någonting kan förändras på bara en sekund. Och att få se hur de får hjälp och se deras väg tillbaka är så rörande. Det var inte alls länge sedan då en kompis va med i en olycka, jag kommer ihåg hur allt stannade upp. Hans väg tillbaka är mirakulös, för just då trodde man inte detta! Det är fantastiskt när det går åt det rätta hållet.


Mycket jobb för ingenting!

Struntade i pw igår då det var fruktansvärt kallt & snöstorm. Så valde att möblera om rummet istället för att få in tvn på rummet. Slet och jobbade, flyttade möblerna hit och dit. Slutade med att allt hamnade på sina ursprungliga platser igen, förutom sängen. Och ingen tv fick jag in här heller. Jävla snétak! Får ta och fixa en dvdläsare till datorn istället så jag kan se på mina boxar!! Eller så får jag försöka laga skoldatorn! Suck.. Här är resultatet iaf!

 

 


Wii & trevligt sällskap

Vaknade runt 12 idag och ville inte alls gå upp. Så valde att ligga kvar i sängen och mysa. Sedan skrev Max och undrade om jag var vaken. Så han tog bussen hit medans jag hoppade in och duschade innan han kom. Sen har vi snackat en massa skit och haft supertrevligt. Spelade lite Wii med, blev först utklassad på bowling men när jag började vinna så tyckte han att vi skulle byta spel! haha! Nu tog han precis bussen till sin flickvän och jag sitter här och tänkte ta en pw men det blir nog efter vi ätit.
En bild på max & mig från ettan. Usch vad jag saknar de tiderna.

RSS 2.0