måndag och soul surfer.

Har skrivit massor av personliga brev idag, skall lämna ut dem någon dag framöver i butiker osv. Har gjort flera intresse anmälningar på lägenheter också, så förhoppningsvs får jag min egen lya snart. Har sovit dåligt hela förra veckan och var alltså riktigt trött idag. Så jag la mig halv nio redan och var påväg att somna. Så jag valde att slå på en film och tänkte somna till den -  tills jag förstod vilken film det faktiskt var.

I mars i år stod det mycket om en tjej i tidningarna. Hon var 13 år gamal och var inställd på att bli surf-proffs då hon var mycket duktig och det såg lovande ut för henne vände allt. En tiger haj kom och bet av hela hennes vänstra hand när hon låg och paddlade. i illfart fördes hon till sjukus där hon opererdes akut medan hennes vänner och familj trodde hon skulle försvinna. 60 % blod förlorade hon men det först hon sa när hon vaknade igen var - när kan jag surfa igen. Tjejen heter Bethany Hamilton.

Hon skrev boken soul surfer som kom ut 2004 och i år blev boken film. Det var även den filmen jag slog på datorn ikväll. När jag läste om henne i tidningarna för ett halvår sedan så sa jag att den här filmn vill jag utan tvekan se. Ikväll fick jag det. Och gud min himmel vad bra filmen var. Det är absolut den bästa filmen i år. Jag grät konstant. Både för att de var sorgligt och för att den var så sjukt bra. Vilken lycka. Hur man kan vända på allt de onda man är med om och se igenom det, se det bra i det. För det är precis vad den här tjejen har gjort.

Det jag tycker är bra är att de gjort den så fruktamsvärt verklig, det har gjort den utifrån det som hände. Visst de kanske har gjort en del aker annorlunda vad vet jag? Men jag vet att de gjort de bästa för att få sanningen i den då de visar riktiga filmer på den riktiga Bethany, ( alltså inte skådespelaren, trotts att skådespelaren heter hennes riktiga namn i filmen.) där de visat hur hon gett sig upp på brädan igen första gången bara en månad efter olyckan, Hur hon tävlar två månader efter. Hur de har skapat henes riktiga familj med skådespelare och verkligen gjort allt för att den ska bli så sann som möjligt. Nej usch. Riktigt inspirerande är den. En film alla borde se. Stark rekomendation.

För er som vill läsa artikeln om Bethany, så hittar ni den här, här och här, det är i stort sätt samma artikel men det står lite olika, och lite mer i alla tre.

Här är några klipp om henne.





och sen trailen såklart!



Se den. NU!!

2 fantastiska år.♥

Den 22 oktober. - till mitt hjärta.

Det har gått 3 år, 3 månader och 13 dagar sedan jag såg dig för första gången. Det var kärlek vid första ögonkastet, jag var helt tagen med storm. Du var som en ängel som kommit till mig. Vi träffades igen efter den där veckan på öland, vi blev tillsammans och Vi var tsm ett tag. Det tog slut... Vi försökte båda gå vidare och bygga upp en ny stig som gick skilda vägar. Men det var omöjligt, för vi drogs till varandra som två magneter. Och vi beslutade för att bli tillsammans igen då du kom till mig den 22 oktober 09. Vilket är idag. Fast för två år sedan.

Japp, Idag har jag och mitt underbara hjärta varit tillsammans i 2 underbara år, vilket är 24 månader, eller 730 dagar. Det är en lång tid. Men det har verkligen inte känts som en så lång tid. Det är mer, va? Har det redan gått två år?!

Jag trivs så fruktansvärt bra med dig. Jag är så glad med dig, mår bäst i hela världen när du är vid min sida. Det bästa är nästan att alla tror att vi aldrig ses. Men om man slår ut alla gånger vi träffats och alla dagar det blivit då på dessa tre åren vi känt varandra så blir det ca var 3:e dag. Och med ett förhållande på ett avstånd på omkring 80 mil så är det riktigt bra jobbat av oss. Tycker i alla fall jag.

Vi klarade hela gymnasiet, du har redan börjat plugga och är nästan färdigutbildad, vi har framtidsplaner och båda har mål i livet som vi följer. Vi vet båda två vad vi vill bli, och vi vet båda två att vi vill bli de med den andra vid ens sida. Jag är 19, du är 20. Jag tycker det är så jävla underbart så det finns inte.

Kommer du ihåg alla som tvivlade, som sa att det skulle aldrig gå? Både du och jag älskar att ha rätt. Det är nu vi kan visa dom, kolla på oss. Vem hade rätt? - jo Vi hade rätt!

Vi har haft våra motgångar, allt ifrån att vi själva gjort misstag som förlåtits av den andre till idioter som skrivit och varit avundsjuka, elaka och bara velat förstöra. Vi har klarat det alltihop, vi har verkligen visat varandra vad kärlek är. Vi har själva insett när vi haft fel och haft förståelse över att den andre blivit arg eller ledsen. Jag vet om att det kommer komma fler stunder sär vi kommer såra, eller göra varandra besvikna eller ledsna. Men jag vet också om att vi kommer ha ännu fler mysiga underbara dagar och stunder med varandra. Bara älska varandra ut i fingerspetsarna.

Ett förhållande är inget förhållande utan bråk eller snedsteg. Var skall man annars lära sig från sina misstag, var skall man då få visa sin ånger eller kunna förlåta? Kunna komma varandra närmare? Var skall man vet var gränsen mellan rätt och fel går om det häller ett område man aldrig pratat om?

Jag älskar dig Jon Peter bergkvist. Mer än allt annat på den här jorden. Jag kommer aldrig att släppa dig. Någonsin. Spelar ingen roll vad du gör, för du är underbar. Och gör du något dumt någon gång så ska du få ångra det. Och jag vet att de samma gäller mig. Men jag kommer inte kasta dig i sjön för det heller. För dig finns det bara en av dig & jag är förbaskat glad över att just du är min. Så glöm aldrig det hjärtat mitt, glöm aldrig det. För det är du och jag mot världen. Jag älskar dig♥


Uppdatering.

Nyaste avsnittet av greys var värt att vänta på. Låg vaken och väntade i torsdagsnatt till 03.00 på natten för att sedan se de på en hemsida där de visar amerikansk tv. (03.00 för oss motsvarar 21.00 i USA).

Morgonen efter så ligger jag och kollar på greys då mamma kommer med ett chock telefonsamtal. Hon säger att Marcus blivit nedslagen i skolan och fått åka ambulans in. På 10 minuter går jag från härligt nedmysen i sängen till påklädd klar och sminkad inne i bilen. Emma kom för att skjutsa upp mig. Han hade fått tre slag mot huvudet/tinningen. Var ordentligt svullen och blå. Satt där hela eftermiddagen och kvällen och beslutade mig för att sova där. Pappa kom med MAX till oss innan han åkte till jobbet. Jag hade inte ätit på hela dagen och Marcus sen lunch. Så vi var duktigt hungriga vid 22 tiden. Så tack pappa! ♥

Vi fick åka hem idag runt 2 tiden efter att läkare och kirurg hade kollat på Marcus. Så de var skönt. Så jag åkte hem till mamma för att duscha och göra mig klar för att sedan åka till pappa igen. Så nu ligger jag i min säng. Har kollat film och bara deppat lite pga en anledning. Skriver om de sen.
Hejdå.


GODNATT!

Hur skönt var de inte att ta ett bad?! Gah! Dagens höjdpunkt, eller de kanske var när jag la mig i sängen och dog?! Lika skönt båda två! Nu ligger jag och ska sova iaf! Natti!


Herregud vad trött jag är!

Har bakat i nästan 6 timmar nu, 5 och en halv om jag ska vara noggrann. Så nu finns det kakor så det räcker och blir över allt!! Mina fötter värker och är riktigt trötta. Jag är seg och slut. Ska därför unna mig ett snabb bad på 10-15 minuter för att senare dö lite i min säng! Puss!:*


X-box, bästavänmys och massor av bakning.

Gick upp supertidigt igår, dessutom hade jag somnat runt 5 på morgonen. Så bara några få timmars sömn. Lite saker som var tvungna att göras på morgonen. Sjukt trött runt 6, så somnade framför tv;n. Vaknade när hjärtat ringde sen kunde jag inte somna om så jag låg och kollade på några tjejfilmer!

Idag har jag lämnat tacha på dagis runt tio, promenerat och sökt jobb. Gosat och haft världens mysdag med min älskade lillebror som är hemma och är sjuk. Vi har spelat massor av x-box och metalstorm. Sen kom bästavän och umgicks lite. Kollade på tv, pratade och hade det mys. Hon åkte runt 8-tiden och sedan dess har jag sysselsatt mig med bakning i ca 4 timmar och är fortfarande inte klar..


Måndag.

Har inte så mycket att skriva idag. Har fixat och donat hemma, myst med en kattunge och bara tagit det lugnt.


Avslappnande söndagsbad!

Är nu hemma efter en heldag med Emma. Hade hur trevligt som helst & det var skönt att ses igen. Nu ska jag tappa upp ett varmt, skönt bad till mig själv, tända lite ljus och lägga mig och läsa i badet. Därefter dejta sängen tillsammans med någon bra film! Avslutar inlägget med en superfin bild på min underbara pojke som jag saknar till tusen! ♥


On the road again!

Sitter i bilen påväg till Emmas pappa, vi har precis varit ut till bergby där vi hämtat upp Emmas syster Frida. Vi kollade även på deras nya hus och gård. Riktigt mysigt! Puss!


Söndags häng med Emma!

Sitter hemma hos Emma just nu i hennes lägenhet, kollar lite på tv, snackar om allt mellan himmel och jord. Har riktigt trevligt, då det var ett tag sedan vi träffades. Senare idag skall vi åka till hennes pappa och umgås lite. Skriver mer senare. Puss!


Husdjur & film

Jag och Marcus har fortsatt med vår filmkväll från igår. Vi har busat med vår iller ett tag och nu kollar vi på Johan Falk - vapenbröder. Och jag har en kurrande katt i knät!


Johan Falk - GSI

Sitter och kollar på Johan Falk nu med bror, han hade sett den på reklamen förr när de gick på 4an, som tur var har ju jag köpt alla 6:) så vi har riktigt lördagsmys med chips & cola!


Snart lördagsmys med bästabror!♥

Kevin kom över imorse, vi spelade metalstorm, lekte med bästabus lagade mat & gosade. Nu sitter jag i soffan hos Håkan med en cider och gosar med disel, haha världens största knähund! ;) väntar på Marcus som är påväg hit efter ha varit på kalas för att vi ska ha syskonmys. Blir lite chips och cola och någon film som han får välja! Hoppas ni har en mysig helg! ♥


Godnatt alla vackra

Har precis sett klart på greys. Alltid lika bra. Så rörande, så spännande, så otroligt jäkla bra. De förmedlar känslor på ett sådant underbart sätt så man känner precis allt de skådespelarna gör. Och mer, der och Christina är mina absoluta favoriter. Guuud, vill ha nästa torsdag! Haha!

Nu ska jag gå in och tvätta bort sminket, hänga upp tvätten, ( fick springa in och tvätta mitt i allt, då ja spillde ut mitt glas med cola i sängen! Smarta jag...tack och lov så låg jag på jons täcke så inget annat blev blött!!) lägga mig och gosa ner mig bland kuddarna, tänka på min prins innan jag somnar för att sedan drömma om honom! Godnatt alla söta!♥


Grey's Anatomy

Kan det vara världens bästa tv-serie? Helt galet bra! Ångrar att jag tog bort alla avsnitten från datorn kan jag säga. usch, Men som tur är ska jag snart köpa alla säsonger! Underbart! Nu när jag har kännt mig dålig hela veckan så slog det till idag, huvudvärk, världens förkylning och en hals full med taggtråd. Underbart! Not. Så min kväll kommer räddas av senaste avsnittet av Greys & En kall cola, Massa värmeljus och massa dunkuddar och mitt underbara duntäcke. Puss♥

pssst, alla som är lika otåliga som mig, som inte orkar vänta tills avsnitten visas på tv, då de ligger 3 avsnitt före i usa. På den här hemsidan kan ni se de senaste avsnitten online! Ni kan även se alla tidigare säsonger av Greys Anatomy här, ända kravet är att ni behöver Div X webb player. Vilket går att instalera gratis! Watch and enjoy! ;)

Barnvakt!

Sitter i soffan hemma hos Håkan nu och passar dom små, då han jobbar och Jenny är borta en sväng. Har en supersöt hund i knät vid namn disel. Så vi ligger här i soffan och slappar inför några filmer! ♥


Mysdag med mina änglar! ♥

Har passat Natacha hela dagen idag, vi har städat, tvättat, busat med vår iller, lillabus. Vi har läst böcker och gosat i massor! För några timmar sedan, 2 kanske, så gick jag och lillan över till hennes pappa. Där vi busat med disel, jag har skjutit flygplan med Kevin, (iphone spel). Nu sitter jag här mellan kev och tach och kollar på tom & Jerry möter trollkarlen från oz. Riktig mysdag & det är bara torsdag! ♥

Här kan ni se hur mysigt vi har!!


Pet-shop

Sitter med Natacha och lekar så här på förmiddagen. Små katter och ödlor, giraffer och möss! Slott och plättar med massagestolar! Haha småbarn har sådan livlig fantasi! Nu måste jag gå och leka med Jerry, Natacha är Tom! Haha!!


Godmorgon!

Nu är min söta lillasyster här hos mig. Hon kom strax innan 8. Så hon har legat här i min säng och spelat på min mobil ett tag. Nu har hon precis börjat kolla på Hugo! Mys på högsta nivå!♥


filmmys under dun-täcket!

Nu tänker jag mysa ner mig i min nybäddade säng, kolla på en massa underbara tjejfilmer, sakna min pojkvän lite och försöka få bort tanken på att jag ska passa lillasyster imorgon vid halv 9. Gillar inte tidiga mornar, men att gosa med världens bästa syster kan jag ju inte klaga på! Godnatt ♥

Jag och världens bästa sis för något år sedan! ♥

"älska mig"

Vanessa kom över till mig idag och vi kollade på filmen "älska mig" på något sätt så har jag missat att se den filmen. Men idag visade jag Vanessa en sida jag hittade för ett tag sedan http://tjejfilmer.se, på denna sida kan man hitta de flesta tjejfilmer. Då vi såg trailen till denna filmen, Vi båda sa denna måste vi verkligen se! och de länkar delarna till filmen på youtube här.

Filmen handlar om  15-åriga Alice som blir mobbad och utsatt,hon blir inte accepterad för den hon är. Hennes tidigare bästa vän Josse är nu "vän" med vännerna som mobbar Alice och låter allting ske, hon ignorerar sakerna de gör mot Alice. Hon vågar inte bry sig trots att hon egentligen vill det. Filmen är baserad på andra ungdonmars berättselser om mobbning och utsatthet. Det är en angelägen berättelse om att våga tro på den man är. Om vänskap, svek och förhoppningar om att få vara med, bli accepterad, att bli älskad.

Jag tycker att detta är en film som bör visas i alla skolor, framförallt där det ofta förekommer mobbning. Jag tycker att filmen var fruktansvärt bra och att de gjort som två slut i den där de visar hur illa de verkligen kan sluta och ett slut där de visar hur man kan få mobbningen att upphöra.
Jag blev så fruktansvärt upprörd över filmen, hur de beter sig mot Alice.Tack och lov är detta bara en film men I en sån här situation vill jag bara kliva in, sätta ner foten och säga ifrån. Visa att den mobbade faktiskt har någon. För känslan av att inta ha någon vill absolut ingen vara med om. Så sprid gärna filmen vidare, kanske kan vi tillsammans göra skillnad. Strunta i hur personer ser ut, om de är korta, långa, tjocka som smala, fula som vackra. De flesta är vackra på insidan (mördare, våltäcksmän osv är det int.) Ge folk en chans, döm inte personer utifrån hur de ser ut, eller klär sig. Ge dom en hand av kärlek istället.
Jag älskade verkligen denna filmen, det är verkligen en tankeställare, hur det faktiskt kan vara i vissa skolor, hur vissa personer kan ha det. Det är hemskt. Jag kommer att publicera delarna här i min blogg och jag hoppas ni tar er tid att kolla på den, då kanske ni tänker er för innan ni säger något ont om någon annan. För det är väldigt lätt att prata skit bakom någon rygg. Tänk er för nästa gång, något ni säger kan bidra till att någon tar sitt liv.
Hoppas ni alla förstår budskapet med filmen, lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om filmen om ni såg/har sett den tidigare! Massor av kramar!
/ Angelica ♥

Myshelg med hela familjen!

Har inte skrivit sedan i torsdags pga att jag tagit ledigt från dator, mobil och allt annat och bara umgåtts med familjen. Vi har varit på Rättviks marknad där vi vandrat runt hela helgen, köpt massor av bra fynd och haft super mysigt!

Jag har umgåtts ännu mer med mina två älsklingar Kevin och Natacha och skämt bort dom ännu mer, hehe. Har även spenderat massor av tid med Elina, joppes dotter. Åkt massa karuseller, kollat på tusentals leksaker, lekt med "petshupar" ( PET shop men Natacha och Elina kan inte riktigt säga det! Låter urgulligt när de säger de!)

vi har även gått på bryggan, tagit en massa kort och fryst fötterna av oss i minusgraderna! Bilder kommer !:)

Annars i veckan har Jag och Kevin tagit en eftermiddag på Ikea, där jag handlat en del saker till mitt rum, vi har ätit korv, skrattat, busat och släpat massor med saker på bussen! Supermys! ♥


Hoppas ni andra haft det lika bra som jag haft det! Kram!

/angelica


Lång dag

Hej alla söta!

Jag har haft världens Underbaraste vecka med min prins. Dock var han sjuk men det var mysigt för det! I går Så var vi på stan och handla lite, åt mat och senare åkte vi ut till Valbo. Jag kom hem med en del kassar från båda hm och Gina, samt en ny kamera! Så både jag och hjärtat var nöjda.

Därefter gick vi in på Willys och jag handlade lite mat så när vi kom hem så lagade vi en sista romantisk middag tillsammans. Kvällen spenderades i sängen framför en film och lite chips! Hur mysigt som helst!

Idag åkte mitt hjärta tyvärr hem:( och jag har tvättat och packat halva dagen för att åka till Rättvik. Så just nu sitter jag i bilen och kramas med en hund haha. (efter att bilen la av så fick jag åka med Håkan, och mamma och dom fick vänta på skjuts hem igen för att sedan ta en annan och mindre bil.)

Skriver mer senare ! Kram!


Bara regndropparna som hörs... Eller?

Ligger och försöker sova, vilket inte går så bra.. hjärtat har sovit i nästan tolv timmar men jag vill inte väcka honom heller. Bättre om han får sova! Just nu ligger han och svettas otroligt mycket, så både lakanet och täcket är blött, vilket är bra då han svettas bort febern. Dock kan jag inte sova när det är klibbigt, så jag ligger här inlindad i en filt och lyssnar på regnet bakom min sötnos snarkningar! ♥


Mys med världens bästa älskling ♥

Tony gick inte vidare i idol, väldigt tråkigt. Men svenska folket tyckte inte att han var en av de bästa och juryn tyckte det fanns andra som var bättre. Så finns inte så mycket att göra åt det. Nu slipper jag kolla på programmet haha!

I fredags var jag hem till pappa och hälsade på, fick även mina nya hörlurar! Riktigt snygga och bra ljud är det i dom! Sen kom min sötnos! Så kvällen spenderades med hjärtat, min bror Fredrik och Linda, hans flickvän framför idol med massa gott!

På lördagseftermiddagen var jag och hjärtat på Brynäsmatchen mellan Brynäs och AIK. Jon ville se dom spela hemma och kolla in arenan. Och självklart vinner Brynäs matchen! Sen har vi umgåtts med familjen, kollat film och ätit massa gotta och bara myst!

Tyvärr så vart hjärtat mitt sjuk på lördagskvällen. Så nu ligger han med jättehög feber och är stekhet och har ätit massa pigilin och Alvedon! Han skulle egentligen tagit flyget hem idag men eftersom han blev sjuk så blev det ändrade planer, yeeeey!(a) så nu får jag någon dag till med honom!

Just nu har han somnat på min axel där han ligger och dreglar! Haha! Så sjukt söt! Tänker bjuda på några bilder!


RSS 2.0