KOM IGEN TONY!

Har precis kollat idol och självklart har jag röstat, sitter nu och väntar på att klockan ska bli 21.55. Hade vart så kul om han gick vidare. Så sitter här och håller mina tummar och hoppas på att de går hela vägen! Så hjälp honom genom att rösta! 099-414 01 !!
Du är grym vännen och förtjänar en plats i fredagsfinalerna! ♥

Tjejmys hos V!

Sitter i soffan hemma hos v nu och myser framför idol. Ätit varm banan med smält choklad och mini-marshmallows. Dricker ett glas vitt och pratar om allt mellan himmel och jord. Nu ska vi kolla på legally blond på tv 11! Riktig tjejfilm så det är perfekt! Natten kommer att spenderas här och hur morgondagen blir återstår att se, tror det bär av till pappa! care ♥


söndag

Ätit världens godaste mat, kollat på film och gosat ner mig i soffan med mina underbara småsyskon, lagt mig i ett varmt bad och bara slappnat av, läst i twilight boken, bakat och blivigt kladdig om händerna med världens bästa lillasyster, pratat i telefonen med underbara vänner, lyssnat på gammal musik som återskapat fina minnen, tänkt tillbaka på dessa fina minnen och saknat vissa tider. Funderat på en massa saker och funderat på hur jag tänkt. ♥
165 chokladbollar som jag och syster bakade!


Till dig som skriver kommentarer.

Du kan kalla mig feg eller precis vad du vill, du kan skriva vad du vill om min pojkvän jag kommer helt enkelt att strunta i dig. Eftersom att du bor i höganäs så kan jag inte prata med dig öga mot öga och därför måste de bli över internet. Och bara så du vet så skriver du på min blogg, du kanske får virus från den också! ;) jag är inte det minsta feg, du skulle kunna skriva precis vart du bor och sluta skriva 100 olika namn varje gång du skriver en kommentar och avslöja vem du egentligen är. Tyck vad du vill om mig, jag skiter i dig eftersom att du inte känner mig. Så ha ett trevligt liv, gå och försök lev ditt eget liv istället för att vara avunsjuk på mitt och försöka leva det! :)

myslördag!

Kvällen har bjudit på en mysig middag där vi åt taccos hela familjen och hade det supertrevligt, därefter har vi kollat på film ute i soffan och ätit massa gott. En riktig myslördag. Vi kollade först på 101 dalmatiner 2 och sedan RIO. Barnfilmer såklart eftersom att vi kollade med kevin, natacha och elina. Sen van Brynäs mot färjestad idag också så kvällen kan faktiskt inte alls bli bättre än såhär!
Joppe och Elina
Mamma och Kevin!
Natacha ♥
Gullfia!
'
Kevin! ♥
mys!
Nu har jag krypit ner i sängen och tänt en del ljus, ska lägga mig ner och kolla på film, bara ta det lugnt och mysa ännu mer helt enkelt. Som sagt en riktig myslördag! Har inte så mycket att skriva egentligen så skriver mer imorgon!! Hoppas alla har en underbar helg för det har jag! ♥

& Hanna eller vad du heter. Om du har blogg, msn eller vad som helst, ett sätt du och jag prata istället för att du ska skriva massa kommentarer för att du är för feg för att prata med mig personligen.


inget minne kvar.

Är det någonting som stör mig så är det när minnet tar slut på telefonen. Så sjukt drygt att tömma den, Sen när lillebror använder den och filmar precis allt i hans dag så försvinner minnet ganska fort. Har ca 100 videos på telefonen nu där han filmat i timmar när han lekt, kollat på tv eller bara snackat. haha. Nu jag önskar att jag hade kamera på min ipod touch.

Så ska uppdatera iphonen, tömma den nu på massa skit, lyssna på lite musik och slappa lite och sen kolla på never back down 2 innan det är dags för taccos och mys! ( haha jag älskar taccos så jag är överlycklig, vi äter det väldigt sällan hemma.. )

Kaotisk natt..

Greys var hur jäkla bra som helst igår! Fyfan vad jag längtar att se resten av serien! (Och till idoten som kommenterade så kan jag säga att jag laddade inte ner jag kollade på en hemsida och jo jag tror att andra kan ladda ner avsnitten och kolla. Men eftersom att du inte förstår ironin i mitt föra inlägg, att jag skämtade så är det snarare du som är trög. Jag trodde du var smartare än så! ;) vill du nå mer så kan du skriva hela ditt namn också så kan jag prata med dig personligen.)
Vaknade imorse och hörde att brorsan fick åka ambulans till sjukhuset igår natt vid 3-4 tiden. Han hade kommit hem från krogen och vart jättekonstig. Skrikit, vart rädd, slagits, kände inte igen någon alls hemma, till flickvännen hade han sagt vem är du och ambulans personalen fick spänna fast honom med varje rep som fanns.  Så någon har troligtvis lagt något i hans dricka.
Idag blir det en lugn hemma kväll med alla andra. Vi ska äta taccos och ha lördagsmys kolla på film och bara vara hemma. Vad jag skall hitta på till dess får jag dock se, ska nog lägga mig och kolla på en film nu. Får bli die hard 3!! Vi hörs senare!

4 timmar senare...

Nu ligger jag äntligen i sängen. Efter en hel dels jävla tvättande så är alla sängkläder och madrasser, kuddar och täcken rena. Så sängen är nybäddad, rummet städat, klädena invikta och jag nedbäddad. Så otroligt skönt. Dock känns det som att klockan är 6 på morgonen fast hon bara är halv 2.. Så nu ska jag äntligen, äntligen, äntligen ta mig till och kolla på de två nya avsnitten av säsong 8 på Greys anatomy. Längtat? Ehm, ja? Godnatt med er!

Grattis till kvalet Tony!

Hänt en hel del idag kan jag säga, det visade sig att det var fler än natacha som hade lös, mamm, kevin, joppe, och jenny hade det också! Tur som jag har så klarade jag mig! Men jag behandlade ändå i förebyggande syfte! Så nu har vi tvättat alla sängkläder i alla rum, samt hårsnoddar, hårklämmor. Hårborstarna har vi slängt i frysen och vi har skurat nästintill hela huset! Utöver det så har jag hunnt med att laga mat och mysa framför idol. Tony gick vidare till kvalet så nu är det bara att hålla tummarna att han fixar resten! (Dock tvivlar jag inte på det då han har alla sveriges tjejer efter sig haha. )
Idag hade även greys premiär i USA så jag ska ta och tjuvkika på de två första avsnitten nu! (a) :D Medan alla andra svenskar få kolla den 5 oktober då de är premiär i sverige! ;) Mohaha, Så see you later! Nu ska jag dö framför snyggingarna i greys! ♥


ögonlock som väger bly

känns precis som jag har det av någon konstig anledning. usch är så trött. Klev upp 7 idag med, samma gamla vanliga visa.. sticka iväg och söka jobb osv. Kommer hem och luskammar lillasyster som fått löss stackaren. Så jag och mamma är ju helt uppe i taket. Tack och lov har det inte kliat på mig och jag hoppas inte det kommer börja heller, kommer dock använda allt i förebyggande syfte iaf. Ska lägga mig och dö på sängen till kl. 20 då det är idol och ja ska se hur Tony går vidare till kvalet! puss!

23 månader! ♥

Har precis badad, målat ögonbrynen, rakat benen och masserat in lite lotion. Så har precis krypit ner i sängen och pratat med mitt hjärta. Synd bara att han inte är här just nu, det hade vart supermys! Men men, ska lägga mig och sova nu ( stolt då klockan är så lite ändå!!! :D ) ska upp tidigt imorgon med, 7 hela veckan! Suck! imorgon är det äntligen helg. IMORGON ÄR DET EN EFTERLÄNGTAD FREDAAAAG!! säsongs start på greys + idol hallå??
Idag har jag och hjärtat varit tillsammans i offeciellt i 23 månader också! Nästa månad är det 2 hela långa mysiga år! Du är en underbar kille men vi kan ha våra bråk ibland men sammtidigt har vi väldigt många bra stunder också och det är dom som räknas! Jag älskar dig mitt underbara hjärta! Och jag saknar dig massor ska du veta! kyssisar! ♥

idol, massa mys och massa häng med Vanessa!

Hej alla söta! Tänkte ta mig i kragen och lägga upp lite bilder i det här inlägget, har ju en del som väntar haha! Den senaste veckan har det väl inte hänt så mycket men ändå en hel del. Har spenderat mer timmar på sjukhuset än jag gjort på år, så jag fick passa på att dregla lite över ambulanserna! ;)
Jag och världens bästa vanessa har spenderat flera timmar framför greys och bara myst, käkat massa pommes och ostdipp från max och suttit och vart så jävla nervös framför idol haha! En jag känner är ju med där och nu på fredag ( imorgon) Ska vi se om han går vidare till kvalet! hoppas hoppas!
Här har ni honom! Så jävla duktig!
Utöver det har jag spenderat massa tid med mina småsyskon, lekt med hundar och allt möjligt, ätit massa gott, druckit gott umgåtts lite till med Vanessa, myst ner mig i sängen eftersom jag fortfarande är sjuk. sprungit runt på stan och fixat massa ärenden, vart hos tandis och kollat massa film, sökt massa jobb och ja bara chillat. Så här kommer bilderna!!
Några bilder från kvällen då jag och cicci var ut!
Här har ni två bilder på mitt hår också!
jag och världens bästa vanessa!
pussisar! :*

Hemma igen

Nu har jag precis landat innaför dörren! Och fububblan vad här var kallt! Jag som redan fryser! Så nu ska jag packa upp lite och göra i ordning. Tända lite ljus (massor av ljus!) bädda sängen och krypa ner och kolla på Greys! Får se Om jag hinner lägga upp bilderna idag! Annars gör jag det imorgon ! See you later!

Fotograf: Vanessa

Här är en bild som Vanessa tog på mig när hon färgat och stylat klart mitt hår.

@ vanessa's place

Var iväg på måndag morgon och där träffade jag även min moster emma, när vi sedan var klara så åkte jag och emma till sjukhuset. Där jag sedan skulle ta blodprover, och med min nålfobi så trodde ja att det skulle gå åt helvete, Men jag tog några djupa andetag och tänkte nu jävlar ska jag klara detta utan panik. Sagt och gjort så var det klart på 2 minuter. (Brukar ta runt 1 timme innan de får sticka mig, och då brukar jag sitta där och känna mig dum, panika och gråta som ett barn! hahah) Vart så jääävla stolt över mig själv sen! haha!

Senare umgicks jag med Emma och Vanessa, vi chillade hemma hos mig bara , kollade film och tog det lugnt! När emma gått hem kröp jag och vanessa ner i sängen och kolla på bridesmaids, sjuklingar som vi är! På kvällen träffade jag Cicci, en gammal bästakompis som jag inte träffat på väldigt länge! Så vi gick ner på interpool och tog en cider ihop och snackade! Trevligt var det! Igår så sov jag över hos vanessa då vi köpte lite chips, vattenmelon och läsk så kolla vi på film och myste ner oss i soffan med tända ljus! Riktig tjejkväll!
Idag skulle jag iväg på förmiddagen men jag blev tvungen att stanna hemma då jag mådde mycket sämre än innan, riktigt ont i halsen, i nacken och huvudet. Var superförkyld och mådde riktigt illa. Så jag försökte sova av det medans Vanessa drog till skolan. Sen mötte jag upp henne till lunch för att vara färgmodell åt henne. Så nu sitter jag här hemma hos vanessa med nyfärgat hår! Gillar det verkligen! 

Vi har precis kommit hem från stan där vi gick runt en snabbis, jag köpte två halsband, och en mascara medas vanessa köpte en skjorta. och nu måste jag gå! Ska följa med vanessa ut och göra henne sällskap när hon ska röka! Lägger upp massa bilder när jag kommer hem!

idol och filmmys!

Mitt rum är färdigstädat! Så grymt skönt! Så nu har jag lite tända ljus som brinner för dom drabbade och alla som dog den 11 september i de hemska terror attackerna i USA för tio år sedan. Mina tankar går till de överlevande och de som förlorade någon nära! Ligger och lyssnar på musik och tar det lugnt! Har precis avnjutit en film med min söta lillebror kevin. Det blev RIO. Hahah söt film! Innan idag kollade jag på idol i tron om att det skulle vara slutaudition men det var det icke! Men jag lär väl märka när de börjar! haha .. Nu ska ja vänta på att hjärtat mitt ringer och sedan blir det en tidig kväller, då jag ska blodprover och så imorgon! Så märke jag att flight 93 börjar nu 00.10 så jag ska sova efter den! (a) Gnight!


uppdatering från veckan!

Jag vet att jag inte skrivit nu på nästan två veckor! Men jag ska skriva nu igen! Anledningen att jag inte har skrivit är att jag har haft fullt upp och det menar jag verkligen! Jag har hjälpt jenny och Håkan att flytta ihop, jag har hjälpt mamma och joppe som flyttat ihop och dessutom har jag bytt rum och flyttat och mublerat tre rum! Så tänkte skriva lite om vad som hänt sedan jag skrev sist!

Hela första veckan i September var jag barnvakt åt två sjuka barn som hade hög feber, så vi hade massa mys med film och så! Förra helgen ( 3 september ) så var jag med en gammal kompis från skolan som jag inte träffat sen jag tog studenten! Så vi var hemma hos honom och satt och snackade och bara umgicks! I måndags kollade jag Idol då en kompis till mig var med, Tony Weseth.
Senare på kvällen började jag flytta ut min lillasysters rum då hon skulle ta fredriks, fredrik skulle ta mitt och jag natachas. Detta har jag sedan hållt på med i flera dagar. Så vart klar i onsdags ungefär! Natachas rum hon hade var förrådet där vi gjort en ny dörr intill mammas sovrum. I torsdags var jag över till Håcke och Jenny och har hjälpt dom att packa upp och städa och komma i ordning sedan jenny flyttat in. Sedan har vi bara suttit där och snackat och haft det riktigt trevligt.
I fredags hade jag riktigt fredagsmys med min lillebror Marcus. Eftersom han är hos pappa hela tiden och jag mestadels hos mamma så träffas vi sällan. Och nu hade vi riktigt mys tillsammans! Eller han somnade halvvägs in i filmen hahah ! Så han sov i min säng bredvid mig haha, tur att den är stor!
I går så åkte jag och marcus till joppes lägenhet där mamma joppe elina kevin och natacha redan var! Sen fick kevin åka moppe till mormor och då var lyckan total! Sen tog jag småtjejerna så gick vi hem till mormor! Där vi fikade och jag och Kevin spelade lite olika spel! När vi sedan kom hem så fixade vi dörren till´mitt rum, tog bort gipsskivan från den riktiga förrådsdörren och skriva för den andra dörren till mammas sovrum! 

Sen gjorde jag mig i ordning, sen blev det utgång! Jag och emma begav oss till Slick och fyfan vad kul vi hade! Så kul har jag inte haft på riktigt länge! Vi dansade hela natten och bara skrattade! En riktigt toppenkväll! Dessutom fick vi se Ebba Grön. Så kvällen var verkligen totalt awesome bra!
Nu ska jag ta och hoppa in i ett njutande bad! Har städat de sista på rummet, damsugit och torka golven och fixat de allra sista! Så nu har jag en egen liten etta skulle man kunna säga! Hur awesome är inte de?! Sen ska jag och syster gå och köpa glass åt henne och sen blir de idol! Skriver sen!

Här är en bild på rummet hur det såg ut innan vi fixade dörren. På bild 1 står jag i den dåvarande dörröpnningen, på bild 3 där jag ringat in är den nuvarande dörren. Och tvbänken som syns på bild 3 står nu där jag stod och tog bilden på bild 1. Det är alltså samma vägg bara andra sidan på väggen! Dock är det en del kvar att göra då de ska tappetseras om också! lite lister ska upp osv! Bild kommer sen när det är klart!


RSS 2.0