Födelsedagsfirande & muisk

Har handlat, har bakat och har firat. Ja, min dag har i helhet varit bra! Har firat älskade lillebror som fyller 16 idag. Ätit massor av tårta och andra gottigheter, skrattat och pratat hockey. Har busat med de minsta och skrattat lite till. Förlorat serieledningen med ett poäng men vi kammar hem 3 nya på torsdag och intar ledningen igen om inte skellefteå vinner mot AIK. Nu sitter jag i sängen, tankarna snurrar medan musiken står på i bakgrunden. Ska ta och krypa ner till en film nu. Mysa ner mig bland kuddarna och önska att allt blev bra.

image description
Bjuder på en bild från idag. Godnatt!

Känslor , tankar och spotify premium.

Ligger i sängen och försöker sova, går ju sådär. Tankarna är många och jag vet inte vad jag ska göra för att bli av med dom... Har verkligen varit ett par riktiga sunkdagar nu och jag hoppas på att de vänder snart. Även fast jag vet att det inte kommer göra det än på ett tag. Älskade lillebror fyller även år idag, så måste försöka sova så jag är pigg och orkar med allt imorgon. Så stoppar i mina älskade hörlurar och tackar gudarna för spotify premium. #lifegoeson

Brynäs IF är dom bästa!

Gått i skolan, gått långa välbehövliga promenader, och lyssnat på underbar musik medan tankarna är någon annanstans för att sedan komma hem till hockey! Blev en härlig vinst mot Linköping, första för säsongen och en härlig platts i toppen, alltså serieledning. Riktigt bra match med inte allt för många avblåsningar och riktigt härliga powerplay för Brynäs. Tackar Linköping för deras onödiga utvisningar och taggar om till matchen mot Timrå på torsdag.

tiden går allt för sakta!!

Hoho alla söta! Är inte superaktiv här på bloggen just nu, kan bero på att jag har andra saker för mig, hihi. Just nu sitter jag i sängen och vilar bara, myser under täcket. peppar&taggar. Lyssnar på go musik och smsar med mina små söta! Idag fyller även underbara sötaste Carro 19 år! Så ett superstorrt grattis till henne, min fina vän! Tycker alla kan gå in och skriva grattis till henne på bloggen hennes. Så blir hon glad! Sedan blev hjärtat kallad till tester i båstad, vilket är bra då han sökt deltidstjänsten där som brandman. Så nu måste han träna och bli BIF(f) hehehe. Stort grattis till honom också. Nu vet jag att du redan klarat av allt! Till sommarn kan du leka med slangen!

Nej nu ska jag ta och krypa ur sängen (VILL INTE......) och hoppa in i duschen, så jag kanske vaknar till liv igen. hehe. Skriver mer senare. Puss& kram! :*


sliten tjej

Skönt att vara ledig till på fredag! Kan behöva vila upp mig lite eftersom jag fortfarande är riktigt kass! Veckan är full av planer och schemat är fullt, fullt, fullt! Imorgon fyller min prinsessa år men ska fira henne på lördaf och sedan kan jag inte skriva så mycket mer av mina planer här! Höhö. Ni får helt enkelt veta det nästa vecka! Men jag är glad iaf! Underbart! Nu ska jag lägga mig och vila lite till och invänta att hockeymatchen ska börja! Det är nog det bästa som kommer hända på hela dagen! hehe.

& Om du inte vågar skriva mer än en bokstav när du ska kommentera kan du ge fan i det. Men de är klart, du är jävligt tuff bakom datorskärmen när ingen vet vem du är. Men ska du kommentera på min blogg kan du göra det med namn. Iaf när du ska vara stöddig. :)

Ska vi göra något äckligt baby

Hör och häpnad, klockan är strax efter 10. Har precis kollat på de tre filmerna the mighty ducks och pratat med hjärtat. Nu ska jag gå och borsta tänderna, krypa ner och släcka. Börjar inte förrän 12.45 imorgon. Men vill vara pigg och ska hinna med lite innan jag ger mig av till skolan. Så godnatt :*
Bild från nyår på mig och hjärtat!

nattugglar ofc!

Gick till caroo igår kväll, var med Annah och henne och bara snacka en massa skit! Hade snorkul och det blev rätt sent, eller ja, tidigt! Beror på hur man ser på saken! Somnade väl inte förrän halv 7 på morgonen! Sedan har det bara fortsatt idag, stack hem och gjode mig klar. Sedan stack vi ner på interpool och kollade hockey, tråkig förlust. Men ett poäng fick vi! Sedan har vi köpt lite gotta, suttit i soffan och snackat skit. Carro och Sebastian har krypit ner och somnat, eller?;) medan jag och annah ligger i vardagsrummet och har världens snack! Mysigt! puss:*

image description


Don't let it end, Don't ever let it end

Har världens jävligaste huvudvärk idag, ont i halsen och mår kasst. Så har legat och segat i sängen nästan hela dagen. Dock fick jag alldeles för tråkigt tidigare och städade hela övervåningen och tvättade osv. Sen hamnade jag på sängen igen. Ligger och redigerar album & foton osv. Flyttar foton på fb till andra album och får lite ordning på det! What else to do? liksom. Dock står det att något gick fel och att fb håller på att fixa problemet hela tiden. Så får väl komma på något annat att göra snart..



'Cause trying not to love you, Only makes me love you more

Godmorgon solstrålar!
Låg och drog mig lite imorse, ville inte riktigt gå upp. Så härligt och bara vara nyvaken, ligga kvar i sängen och försöka dagdrömma drömen man vaknade upp från. Man vill liksom bara fortsätta! Sen det faktum att jag faktiskt är ledig idag också, så då får man dra sig! När jag väl tog mig i kragen och gick upp så såg jag att jag hade några sms, varav ett från farmor! Så söt hon är! Brynäs förlorade ju igår mot Frölunda. Så hon hade skrivit; Är det bara jag som är glad när Frölunda vinner? Go hon är! Sen städade jag lite smått, sorterade tvätt och skulle gå ner i tvättstugan då jag upptäckte - inge tvättmedel. Så det sket sig faktiskt lite! haha. Gick och gjorde lite havregrynsgröt istället!

Nu sitter jag bara och chillar lite här uppe på rummet och lyssnar på världens bästa album, jag är helt kääär. Så bra! Alla låtar förrutom 1, 2 & 7 tycker jag är helt fantastiska. Kunde inte sova alls inatt så slog på en film men kunde inte sova ändå så låg och lyssna på deras album i timmar efteråt. Usch vad bra det är! Nyfinka? här har ni det!

Nu ska jag ta mig en varm skön dusch innan jag beger mig ut på en långpromenad till min älskade mormor som fyller år idag!


____________________________________________________________


Låten som är bäst just nu, usch va bra den är.
'Cause trying not to love you, only goes so far
Trying not to need you, is tearing me apart
Can't see the silver lining, from down here on the floor
And I just keep on trying, but I don't know what for
'Cause trying not to love you
Only makes me love you more
Only makes me love you more

funderar och chillar sönder!

jag och carro busade tills klockan var halv 7 någon gång, då bar jag mig av hemåt då hon skulle duscha för att sedan mysa lite med sin pojke! Jag skulle hem och äta, duscha och städa. Blev dock inte så mycket av med det! Åt gjorde jag men resten, de blev liksom bara inte av! haha (a)

Så det är lika stökigt, kläderna är lika smutsiga och mitt hår lika äckligt! Får ta tag i det innan max kommer hit imorgon! Själv ligger jag helt otroligt skönt i sängen, huvudet på min superlånga kudde, fötterma vid skärmen, tangentbordet i knät och har roligt med carro på msn och funderar! Har även beställt massor av bilder idag från studenten ochh lite sånt! riktigt awesome! Hade tänkt börja beställa hem massor av sånt, då det är så jävla kul att ha i framtiden! Ska ta och kika någon film nu och försöka komma upp innan 11 imorgon! puss!
malin, jag och nattha!
lilla jag!
Maxi & jag!
Hjärtat och jag! ♥

Träningsvärk, what a feeling!

Vaknade runt halv 12 idag, med världens träningsvärk & ont gör det men fyfan vad skönt det är! Skrev till Carro och fråga om vi skulle ses! Så gick upp, fixade mig osv. Märkte även att jag gått ner 3 kg nu! Vilket resulterade att jag kunde ta på mig ett par jeans som är 3 år gamla. Mina favoriter dessutom! Så sjuk sköna!

Just nu sitter jag hemma hos henne och vi snackar och skrattar! Har hur kul som hels! Var även här igår och kollade hockey! Dock så slutade det med att vi gick in på hennes rum & kollade natt och katthumor. Skrattade så magen värkte! Fy vad kul vi hade! En kväll som sent kommer glömmas! Puss:*

1 mil senare..

På vägen hem till pappa tog jag en sväng förbi min gamla skola, hälsade på lite! Känns sjukt konstigt att vandra omkring där nu! Men de var trevligt att träffa en del lärare och elever! Satt med sötaste Carro när hon hade psykologi, haha så söt! Sen sprang vi runt lite och sprnag på Eva, skolkuratorn. Hon vart så glad att hon kastade sig runt halsen på mig och frågade 1000 saker. Riktigt roligt! Saknar stället lite faktiskt! Men känns ändå skönt att ha tagit studenten och att ha kommit därifrån. Nu är det bara att fokusera på nuet och det som komma skall.

När jag skulle hem fick jag även Carro att gå med mig, så det var nog de kortaste och längsta 5km i mitt liv. Vi hade skitroligt, snackade på och skrattade. Men isit, kallt och en tung väska innebar bara en sak - smärta. Slängde mig på sängen så fort jag kom hem kan jag lova er! Nu har jag precis ätit och ska ta och måla mina naglar, så långa och fina nu juu! Annars chillar jag bara med härlig musik och chattar med underbara vänner! Lär dock ta och sluta nu om jag ska hinna se på Djurgården - Timrå kl 19.00! puss

Bästa låten just nu:


Det går bra nu!

Vaknade runt 8 idag, gjorde mig klar och gick sedan till skolan, en sträcka på 5 km. Riktigt skönt var det. Kom fram 10 minuter innan lektion. Idag hade vi mest genomgång av labbet och gjorde några övningar. Det är så skönt att jag fattar allt! Helt awesome! Hade alla rätt på övningen! Trodde ja skulle ha svårt för det och knappt klara det, men de går som på räls!

Fick skjuts hem till mamma av towe, så har gosat med min bebis ett tag. Kommer springande så fort jag kommer! Sen hoppar den upp i knä och spinner. Så sjukt söt! Ska ta mig ett varmt bad här först innan jag beger mig hem till pappa igen. Puss&kram!


underbar musik & plugg

Gick från mamma till pappa idag, underbart var det. Så har väl gått omkring 7 km idag. Riktigt härligt faktiskt! När jag kom hem ställde jag mig och lagade mat och gjorde även två matlådor till pappsen. & kollade på lite hockey! Dock inget lag som jag håller på som spelade, men kan vara kul ändå!
Nu sitter jag och kikar lite på internet, är med och tävlar om en superbra almanacka här, skulle behöva en så sjukt mycket och denna var verkligen urcool. Man bestämmer helt och hållet hur man vill att den ska se ut och är i färg. helt awesome. Ni kan läsa mer om själva kalendern osv här! Nu ska jag återgå till att läsa igenom lite anteckningar från dagens lektion och plugga på lite. Dock är inte provet förrän vecka 7 men alltid bra att öva!

Skola, labb, motion

Hellu, inte så aktiv här då mycket händer just nu! Skolan är i full gång och jag älskar det. Så sjukt roligt! Läraren vi har är awesome, hon förklarar skitbra och skriver på tavlan hela tiden. Mycket skriva, vilket jag älskar!! Och nästa vecka är det tre veckors labb som väntar! Skitkul verkligen!

Idag efter skolan gick jag hem till mamma direkt för att vara med min lilla bebis, vad som händer senare återstår att se. Dock ska jag iaf gå hem till pappa sen. Ska göra det efter varje lektion, då får jag lite träning på schemat också. Kalas! Sen får vi se om jag går till skolan också, funderar på det! Men det återstår att se! Puss :*


Enough!

Skiter i detta och slänger mig i sängen med lite citronvatten och kollar på film! & har telefonen i min högra hand för att smsa med världens bästa ♥


I don't know why it hurts, but i know I'm missing you, and I know you missing me. We been doing this so long, common, common.. Wouldn't you hold me like you used to, just one more time!

Helg, älskar lektionerna i nk B! Så fruktansvärt intressant och rolig! Gillas på hög nivå!

Just nu sitter jag hemma hos pappa. Saknar mitt hjärta så det gör riktigt ont. Skulle bara vilja vara hos honom just nu. Ligga i hans armar och bara veta att han är där. Ja vill inte sitta här och packa upp allt.. Utan att veta när vi ses nästa gång! Usch det suger!

Kom till mig mitt underbara hjärta!


Grey's , mys med kattungen och sängen!

Smsar lite med världens bästa pojkvän medan jag lägger mig för några avsnitt greys! Kissen ligger mot min bröstkorg och kurrar! Världen keligaste! Världens sötaste med! :) säger Godnatt & bjuder på en bild där mina favoriter somnat mitt på eftermiddagen! & gosbild på mig och hjärtat!


Snö, kyla, atomer och molekyler!

Skolan har börjat och jag älskar det! Igår var det bara genomgång av kursen, läraren berättade lite bra att veta saker och sen pratade hon enskilt med var och en! Idag började vi med kemi, atomer och molekyler osv! :) gjorde detta i 9an så kommer ihåg en del! Så de är bra!

Dock vill jag att det ska vara april/maj då det är då vi börjar med människokroppen, organ blodpropp osv! Ska bli kul! :) nu är jag hemma iaf och Barnvaktar lillasyster! Så vi har precis ätit lunch och ska nu busa med kissen och mysa! Puss! :*

Bild på kissen som sov bredvid mig hela natten!


So hard. It's so hard.

Ligger och försöker sova, men första kvällen utan hjärtat är alltid lika svårt. Kröp ner bredvid natacha efter att vi badat. Hon somnade på min arm så jag höll på att somna med henne. Men ändå inte. Önskar att jag fick somna med mitt hjärta varje kväll. Men de är som att be om fred på jorden..

Anyway, kom hem runt 6, mina småhjärtan blev övertokiga! Så glada! Vi busade med kissen och gosade och kramades. Sedan kom Astrid över. Jag klippte henne lite och vi snackade massor! Så underbart att träffa henne igen! Och mina hjärtan såklart!!

Här nattmålar gulltjejen för fullt i badet!♥


Hemma!

Fy va kallt de var när vi kom hem! Kissen skakade så buren vibrerade! Så vi mös i min jacka!


Trötta..

Hemma om 1,5 timme. Så hoppas på att det inte är många människor som ska på tåget så de gå fort. Hoppas även på att det är lite tidigt. Är så fruktansvärt trött! När ja kommer hem finns det ingen tid för att vila. Jag ska kramas med mina två älsklingssmurfar sen kommer världens bäst Astrid till mig. Ska bli så trevligt. En av mina absoluta bästa vänner. En tjej jag kan lita på till 1000 som alltid finns där. Nu har vi inte Setts på ca 2 år. Då hon pluggat i Falun & jag i Gävle. När hon haft lov har jag åkt till hjärtat. Så vi har missat varandra varje gång. Så det ska bli underbart! ♥

Kissen min är också trött! Ni får gärna hjälpa mig att komma på namn! :*


Sista helgen...

Då var min underbara Skåneresa över. Alltid lika jobbigt varje gång. Gjorde allt för att inte somna igår. Men när hon vart 4 så slog ögonen igen. Klockan stod på halv 7 och nu sitter jag på tåget halvvägs hem från mitt hjärta med en kattunge.

Igår var jag och hjärtat på Rögle-Västerås med hans pappa. Det slutade med att Rögle vann med 3-1 och kammade hem 3 poäng. Bra där! Brynäs spelade även mot Färjestad lite längre upp i Sverige och där slutade matchen med 4-1 och Brynäs kammade hem sina 3 poäng! Tummen upp! Riktig bra hockeydag med andra ord. När vi kom hem åt vi lite, kollade på gladiatorerna efter 8 års uppehåll. Gud vad jag älskade det när jag var liten! Blir nog att ja kollar varje gång nu med haha!

Imorgon börjar det. Första skoldagen. Första steget mot mina mål. En dag närmare sommaren och framtiden. Gillas starkt! Nu ska jag fortsätta mysa med kissen och läsa klart twilight!

Ps. Glömde jag nämna att jag och katten sitter i en förstaklasskupé för oss själva?! ;)


Åh ♥

Har precis sett Grey's! Årets bästa avsnitt! Åh vad värt det var att vara vaken dom 40 extra minuterna för att se det. Jag blev så ledsen, för dom var ledsna och i slutet tänkte jag för mig själv, det är inte pizzan de är (säger inte vad för vill inte avslöja! ) men rätt hade jag. Åååh så bra! Nu ska jag vända mig om och kramas med min underbaraste pojkvän som ligger och snarkar gott! Godnatt mina vänner! ♥


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!


Inka kollar på hockey med oss!

Första perioden slut, 17-3(!) i skott till Sverige! Efter första perioden! Världens bästa inka är med oss framför tvn! Hon klär i en mycket vacker tre kronor tröja!

Nu börjar andra! See you later!


On the road..

Hääj alla glada! Nu är mission impossible slut och jag och hjärtat är påväg för att hämta Adam som precis slutat jobba! 1,5 timme kvar till JVM finalen! Vilka är taggade?!

Bjuder på några osminkade bilder på mig och på min fina fb status! Vad tycks?!


Vilken tv-kväll!

Ligger i sängen och kollar på hjärtat medan han läser en bok till en skoluppgift. Så söt! Annars ligger jag och kollar runt på olika bloggar och bara degar. Funderar på att ta en dusch, men vill helst göra det med hjärtat. :( får vänta!!

Ikväll blir det att bänka sig framför tvn, IGEN. Först the voice, därefter mission impossible 2 följt av JVM och efter det ska jag kolla på det absolut nyaste avsnittet av greys som visas idag i USA kl 21 deras tid kl 03.00 vår tid eftersom vi ligger före! Har väntat över en månad nu, och Sverige har inte satt något sändningsdatum ännu!

Här är världens sötaste kattungar! Den svartvita är miiiin!


Dryg pojkvän!

Kvällen har bjudit på the voice Sverige idag. Hjärtat känner några som ska vara med men tyvärr var de inte med idag. Istället så satt jag och sa vilken av "jury" medlemmarna som sångarn skulle välja, självklart hade jag rätt precis varje gång! Hehehe! Därefter kollade vi på mission impossible! Nu har krupit ner i sängen, och min pojkvän är så sjukt jobbig just nu och ligger och fjantar sig när han tar på mig ja ni vet! Försöker distrahera mig från att blogga, kan säga att misslyckas! Nu ska jag lägga mig och dissa honom, ska sova! GODNATT!

Men han är söt ändå mitt hjärta! Älskar dig! ♥


Början på 2012!

Nyår var hur bra som helst! Hade sjukt jävla roligt! Vi var hemma, åt årets godaste mat, drack goda drinkar, spelade shottspelet, Johan och Adam fick dricka mest, Johan kom upp i 20 shotts innan vi slutade. Haha! Riktigt kul var det. Sedan kom Felicia och hennes kompis över när vi spela sanning eller konsekvens. På tolvslaget gick vi ut utanför och skålade in det nya året! Bilder kommer upp när jag kommer hem skulle jag tro!

Därefter drog vi vidare ner till bahnhof där vi festade vidare! Vi var hemma runt halv 5, då vi bänkade oss framför JVM och världens sjukaste match!

Dagarna på det nya året har varit lugna, slappat en del framför tv, serier och film. Kollat på hjärtat när han nördar framför tvspelet & Varit vakna långt in på nätterna för att kolla småkronorna. Så gött att vi är i final! Självklart ska vi se den imorgon natt mot Ryssland! Nu ska vi åka och handla lite!!


JVM sååååå sjuuuukt!

Alla sover men jag ligger, låg och kollade matchen i mobilen. I början på 3e perioden ligger Sverige under med
3-0, de gör sedan 3-1 när ca 10 minuter gått. Pumpar in 3-2 och med ca 40 sekunder får de in 3-3. I förlängningen så får de in 3-4 efter 2 minuter och vi är vidare i semifinal!!! Jösses så bra 3:e period. Min puls låg i 200! Nu ska jag sova riktigt gott! Godnatt!!!


RSS 2.0