Många mysiga dagar!

Jag och mitt underbara hjärta var på julskyltning i söndags, dock var det inte mycket att se. De han packa ner de mesta innan vi kom! Pga vädret då det pissregnade, vilket senare ledde till att de snöade massor! Så de var jättemysigt! Så vi kollade på bocken och vandrade runt istället! Hade de underbart!

I går var vi åter ner på stan och gjorde några ärenden. Åt lite god mat och skrattade tillsammans! Så härliga dagar! Älska att bara kunna göra allt med honom! Så det är skönt med väldens bästa dagar när han kommer! Eller när vi väl ses!! på vägen hem köpte vi med oss pepparkakor, glögg och julmust för att avsluta kvällen framför datorn och kolla på mysteriet på greveholm!

Idag har Vi först åkt ner på stan för Att köpa biljetter till brynäsmatchen. Sen åkte vi hem! Fikade lite och mös! Sedan var det dags att åka ner igen, mot matchen för att se oss bli serieledare! Dock blev det ett stopp på stan först då hjärtat behövde få i sig lite mat i magen! Sen bar det av! Det blev vinst CNC serieledning, vilket jag förutspått! Sen åkte vi hem! Med Massa glädje i kroppen förstås ;) haha!!


Färjestad - Brynäs !

Jag och hjärtat följer matchen nu via internet. Spännande spännande! Jag älskar Brynäs, hatar Färjestad och för Jon är det tvärtom! Litet derby! ;)

Första perioden avklarad & för tillfället är det min match!


Världens mysigaste helg!!

Storebror fyllde 21 i torsdags! Så grattis till honom! Dock var inte han hemma då han hade kvällskurs. Så jag åkte hem och hälsade på mina småttingar och hade lite mys till bilar 2! Igår var vi och firade honom, samt mamma och Joppe som fyllde år igår, fredag. Senare på kvällen så hämtade vi mitt hjärta på stationen! Då han hade överraskat mig på kvällen innan och sagt att han skulle komma!

Så vi kollade på idol och självklart hade jag rätt om att Robin skulle gå vidare, Jon sa att han skulle åka! Hihi! Sen kollade vi lite film och hade de supermysigt! Var bara han och jag hemma då pappa jobbade och marcus var ut med någon kompis! Så de var skönt! :)

Idag kom Fredrik och Linda och hälsade på så vi har fikat och lite så. Jag och hjärtat mitt har precis varit ute på en liten promenad på ca 20 minuter. Nu sitter vi och kollar på the blue lagoon! Supermysigt! Vi ska strax äta också kvällen är spikad!

Bild från igår på Marcus och Natacha, gullisar! Sen på mig och hjärtat! Älskar sig sötnos! <3


Är de här det dom kallar riktig lycka?!

Säger bara 3 ord. SÅ JÄVLA GLAD!
Dessa underbara pojkar kommer till Sverige om mindre än 5 månader. SOM JAG LÄNGTAT!


25 månader!

2 år, 1 månad
25 månader
761 dagar
45660 timmar
2,739,600 minuter
164,376,000 sekunder

Vilket alternativ man än väljer,
så är det en lång tid tillsammans.
En underbar tid tillsammans
och än är den inte slut.
Den slutar i graven.

Jag ska älska dig mitt hjärta,
Tills döden skiljer oss åt,
jag ska älska dig
tills mitt hjärta slutat slå.

22 oktober 2009

iTunes..

Eftersom att Halebop troligen inte får igång tjänsten förrän början på nästa vecka så sitter jag nu och lägger in låtar på iPhonen. Dock var jag tvungen att ladda hem iTunes på nytt och nu sitter jag och sorterar alla låtar så det är rätt album, artis & låt osv. Ganska drygt! Men de ska va ordning !

Märks inte alls att jag gillar Simple Plan! ;)


Var är snön..?

Har precis kollat klart på 2012 - ice age, riktigt bra film tycker jag! Så den är klart sevärd! Men nu saknar jag snön ännu mer. Snart december, jag menar come on! Huvudvärken är fortfarande kvar! Ska sova nu och förhoppningsvis är den borta när jag vaknar!


2012 - ice age!

Det fungerar fortfarande inte att aktivera mitt spotify premium. It sucks. Har inte haft reklamavbrott på över ett år, och idag har jag haft det hela dagen! Usch! Jag hoppas verkligen att halebop får ordning på problemet snart! Hatar att inte kunna använda spotify i mobilen!

Det konstiga är att jag kan lyssna på samma låt om och om igen, lyssna hur länge jag vill. Jag har inga timmar ingenting. Det är precis som det var när det kom. Det är bara reklamen! Så de är ju skönt! Men vill ändå ha tillbaka mitt premium så jag kan ut och springa! Ville helst ha börjat idag.. Men men de är som det är.

Så jag ska lägga mig och kolla på en film nu så jag blir trött. Har världens huvudvärk, så förhoppningsvis blir det inte sent ikväll så jag kan vända tillbaka dygnet!! Godnatt :*

Bjuder på en bild på världens bästa lillebror,Som han faktiskt tagit själv! på bilden gosar han med sin iller! ♥


Fruktansvärt irriterande.....

Mitt spotify premium gick ut i går, så när jag skulle fylla på det så står det bara att ett tekniskt fel har uppståt... Försökte i över 40 minuter och det funkade fortfarande inte. Så sket jag i det, la mig och sov, provade idag igen, fortfarande lika. Så kontaktade Jag support och då har de tydligen problem med spotify tjänsten, och därför går det inte att registrera. ( inte så svårt att lista ut dock.. ) Det är självklart inte halebops fel, men Gud vad irriterande det är!!!


Time too say good night!

Har precis kollat på film med lillebror, blev Harry Potter and the Deathly Hallows part 2. Då han inte hade sett den än. Själv gick jag på biopremiären, första tiden på den. (a) Harry Potter freak som jag är! Tycker det är riktigt sorgligt nu när det är över, då jag är uppväxt med både filmer och böckerna.

Så nu har jag gjort mig klar och krupit ner i sängen för att kolla på en film innan jag somnar för kvällen! Ikväll blir det "Milf"

Godnatt!


Slutet av oktober - Början av november!

Som ni vet har jag inte bloggat så mycket under tiden som rubriken lyder & jag har lovat er att jag skulle ge er en uppdatering innan veckans slut! Nu är det söndag så det är dags att jag skriver en till er! ( För andra gången eftersom att allt bara försvann när jag skrivit klart gaaaanska irriterande.. ) Här har ni!
27 November
Runt 03.00 på natten bestämde jag mig att jag skulle åka till mitt hjärta utan att han visste om det så jag bokade biljett när han somnat! ( vi hade pratat om det på kvällen innan och jag sa, jag får se jag ska kolla det imorgon) Men där låg jag och kunde inte sova så jag bokade istället! Så jag packade, duschade och gjorde allt klart och tog sedan bussen till Gävle C lite innan 06.00 på morgonen. Dock visste jag inte att det skulle bli en suuuuperlång torsdag.
Först var bussen sen så jag missade nästan tåget, sedan var det ett UL tåg som hade gått sönder, så UL tåget jag satt på fick plocka upp dess passagerare. Vilket resulterade i att mitt UL tåg blev försenat. Vilket innebar att jag missade pendeltåget SL som skulle ta mig in till Stockholm C. Så jag fick vänta på det andra som också var sent, vilket resulterade att jag missade tåget från Stockholm C till Lund C med några få minuter. Så efter tre timmars kaos i stockholm med mängder av telefonsamtal & långa köer så fick jag boka om biljetten eftersom ingen kunde hjälpa mig. Några timmar senare och några timmar försenad stod jag på Lunc c och fick ta pågatåget in till helsingborg för att träffa min älskling. Dock med ett väldigt dåligt humör eftersom jag inte sovit någonting natten innan & att allt gått fel så lät jag det gå ut över jon eftersom att han skulle jobba natt och jag fick bara träffa honom i ca 30 minuter innan jag fick bege mig mot ängelholm utan honom. Så förlåt hjärtat! ♥
Väl hemma hos hjärtat fick jag gosa med 7 underbara kattungar så det gick inte någon nöd på mig, och sedan kom hjärtat hem runt halv 10 morgonen efter. Vi fick några mysiga timmar med varandra innan han begav sig till ambulansen för ytterligare ett nattpass. Så blev en tråkig fredagsnatt för mig själv igen! Lördagen såg bättre ut tack och lov, vi gick ut och åt på en mysig kina resturang med slutdetination på Toppan ( topspin) där Johan jobbade som bartender. Bortsett från en idiot så var kvällen lyckad! Och det bästa var att jag slapp sova själv den natten! Vi vfaknade upp tillsammans på söndag morgon och fick en mysig dag ihop där vi bara njöt av varandras sällskap! Måndag jobbade han morgon så han klev av vid 18.00 då mötte jag upp honom på väla där vi gick runt och bara var varandra nära innan de stängde. Vi tog sedan bussen in till helsingborg för att ta tåget till ängeholm och avsluta kvällen framför TVn med god mat och en mysig film! Den tid vi fick på tisdagen spenderade vi genom att göra massa mysigt och avslutade den med att få skjuts in till stan av jon syster felicia som klarat sitt körkort samma dag, GRATTIS! ♥ Där jag och hjärtat sedan satte oss på ett fik innan det var dags för oss att ta tåget tillsammans då han skulle till jobbet och jag hem igen! Trotts att han jobbade mycket så fick vi många underbara mysiga timmar tillsammans! ♥

Bilderna visar Inka, jons söta vovve, de 7 kattungarna som är världens socialatse!! Johan som jobbar som bartender & Den alldeles gudomligt söta vit-svarta katten ovan är min egna guldklimp! ♥
Väl hemma i Gävle igen åkte jag till pappa igen, vi har varit och hälsat på farmor , jag har bakat i massvis och lagat massa mat och umgåtts med pappa och marcus då det bara var vi hemma eftersom Marianne var i thailand i 2,5 vecka!
Den 11 november
Gick jag och sandra på idol när de kom till gävle & Läkerol Arena. Där vi hade plattser längst upp på sidan av arenan, så efter det börjat så bytte vi platser där vi satt längst bak framför scenen ovanför en sektions ingång! Vi fick hur bra plattser som helst! Efter Idol slutat & att André åkt ut så åkte sandra hem för att hon skulle upp och jobba dagen efter medan jag och carro ( som jag träffade där) gick ner till scenen för att träffa idolerna. Carro följde sedan med mig hemoch sov hos mig!
Lite bilder som är tagna under kvällen. Något som jag och Carro fick väldigt roligt åt är hur André står på den 7:e bilden. likssom, hahah?! Sedan retade jag henne resten av den kvällen med meningen ; jag har någonting som du inte har! ;) ( sista bilden sitter nämligen André och skriver autograf åt mig, men carro fick ingen för att vi var tvugna att gå ut och en miljon tjejer kom och skrek på André.)

Den 12 November.
Jag och Carro begav oss mot Valbo köpcentrum för att träffa idolerna, och där kunde carro äntligen få sin autograf utav andré. Vi fick även utav de andra idoldeltagarna som åkt ut tidigare i tävlingen. En trevlig dag med massor av skratt, lite shopping och en mängd av minnen! & naturligtvis kärlek för öronen när de stod på scenen och sjöng!

Sen har jag bara filmer från denna dag & dom kommer upp någon annan dag!
Nu ska jag lägga mig och kolla på en film, för usch va trött min rygg är efter att ha suttit konstigt i sängen och skriivit detta jobbiga inlägg då min dator är sjukt seg och har nå seriösa problem! Hoppas ni har en mysig söndag!


Grymt trevlig lördag!

Nu ligger jag i sängen efter en som rubriken lyder, grymt trevlig lördag. Vi åt "tre rätters" fört förrätt som Marianne gjort i ordning. Sen en kycklinggryta med lite bacon och någon thaisås! Till efterrätt blev det kladdkaka! Efter maten och Innan bowlingen så hade vi några timmar över så vi i familjen slog oss ner och kollade på poppers pigviner igen. Haha! Men eftersom många inte sett den så!

Vi åka till bowlingen lite innan halv 8, vi fick vänta på våran tur i ca 30 minuter. Det var discobowling ikväll, så de var grymt kul faktiskt! För min del gick det faktiskt riktigt bra i början, då jag låg etta av tjejerna! Men sen började de gå riktigt dåligt och Martins flickvän gick om mig! Vi hann spela 3 hela rundor och påbörja sen 4e. Eller jag och Linnea han spela en gång på 4. I slutet v 3:e så låg hon före mig, så sa jag tänk om jag hinner slå en gång till nu och få en strike så jag går om dig ;) och sagt och gjort så hinner jag slå en gång och får en strike! ( jag var först ut ) Linnea hinner också slå en gång sen var tiden slut! Så jag vann över henne! Men på pappret vann hon över mig eftersom de två resterande spelarna inte han slå en gång på 4:e omgången så togs min och linneas bort! Haha! Men riktigt trevligt har det varit ikväll! :)

Sedan så måste jag skriva ett grattis till min kära farbror som fyller 40 år idag! Tyvärr så kunde inte vi komma ner och fira dagen med dig! Men jag hoppas att du haft en perfekt dag och fått massor av kärlek av nära och kära! Och såklart massa fina födelsedagspresenter! ;) massor av grattiskramar till dig så ses vi säkert snart! ♥

Nu ska jag lägga mig och kolla på de tidigare twilight filmerna i brist på annat att göra! Hoppas alla läsare har en trevlig helg! Godnatt!



Bowling kväll med familjen!

Hade en mysig kväll framför teven igår, jag pappa och Marianne skrattade som bara den till mr. Poppers pigviner! Eftersom dom inte sätt den än så kollade vi på den. Runt 02.00 gick jag upp och la mig i sängen och kollade film där!

Nu ska jag göra mig i ordning, kolla på en film och sedan kommer Tobias, Martin, Fredrik & deras flickvänner hit till pappa. Då det blir middag och sedan åker vi ner på stan för en bowling kväll!


F*n också!

Förlust mot Färjestad.. 0-1. Så nu jublar väl pojken min på brandstationen. Eftersom det är hans favoritlag + att målvakten i färjestad - nihlstorp kommer från Rögle ( ängelholms dåliga hockeylag (a) ) så.. Han skuttar säker av hockeyglädje just nu!

Får väl glädja mig åt att Brynäs är bäst i världen! Tror ni inte mig, se för er själva klicka HÄR!

 


Mat och plugg!

Nu ska jag laga lite mat till mig själv, därefter skall jag börja läsa i mina sjuksköterskeböcker! Tänkte börja läsa medicinsk grundkurs A&B, spännande!!


Rent blir det här!

Jag är i full gång idag! Har sprungit upp och ner till tvättstugan hela dagen. Städat mitt rum från topp till tå! Dammsugit lite här och var och gjort rent på övervåningen! Pappa och Marianne är i Valbo. Så jag är själv hemma och spelar musik och bara lever. Känner mig duktig, höhöhö. Nu ska jag gå ner och plocka ur diskmaskinen! Pussisar!


Här är min myshörna! Världens skönaste säng!!!


Jaha, 7 veckors längtan!

Såg precis nu att greys är inte tillbaka förrän om 7 långa plågsamma veckor. Som jag misstänkte är de tillbaka efter nyår. Den 6 januari. :'(


Fruktansvärt irriterande.

De visade inte något grey's denna vecka. Jag kan inte hitta någonstans där de står att det ska visas heller. Så den som vet när s08e10 visas i USA kam gärna få skriva det i kommentar till mig! Tack på förhand!

Nu ska jag sova iaf! Flera timmars sömn bortkastat på att vänta... Åh.


Twilight - breaking dawn

Orkade inte med min jobbiga dator igår. Jag är ledsen att jag inte skrivit och lagt upp bilderna som jag sa. Men det kommer innan veckans slut! Det lovar jag er!

Idag har jag inte suttit still en minut känns det som, förutom de två timmar i biosalongen! Jag och Vanessa bestämde oss för att göra som alla snara och se den nya twilight filmen! Så i väntan på att biografen skulle öppna så färgade hon mitt hår, börjar känna mig som mig själv igen nu när jag har den hårfärg jag trivs allra bäst i. Lila. Därefter fixade vi oss, tog en promenad ner på stan, bokade biljetter och såg filmen. Eftersom jag läst halva boken visste jag vad som skulle hända i princip hela filmen förutom den sista halvtimmen. Filmen var riktigt sevärd, rolig, spännande, sorgsen och helt underbart bra. Många skratt blev det under filmens gång, älskar när Bella säger jag är den i vitt, så drömmer hon och varenda människa på bröllopet är vitklädda! Dock så är jag lite smått irriterad att det dröjer mer än ett år tills nästa film, part 2 har premiär i Sverige. Alltså den 23 november 2012 är datumet satt. Känns lite långt med tanke på att filmen är klar.. Men men. Så är livet, man gör inget annat än väntar.

Som just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 3 så jag kan få se det nya grey's avsnittet, jag går runt här hemma och väntar på att det ska bli nästa vecka för att förhoppningsvis kommer mitt hjärta till mig då. Samtidigt går jag och väntar på att det ska bli december. Julafton, nyår, besked osv. Bara älskar mitt liv just nu. Haha! Ha de gott så hörs vi!


I bilen påväg till Valbo!

Det krånglade jättemycket med bilderna igår, fick lägga in dom på Marcus dator först för jag har inget minneskortuttag i min dator, så fick jag lägga in dem på hans usb minne för att kunna lägga in dem på min dator, som jag skrev i går. Problemet var att Marcus usb var virussmittat, så min dator vägrade läsa de och så fick det inte! Så ska försöka igen när jag kommer hem från Valbo med pappa!


saftig uppdatering!

hejhopp! Sitter och för in en massa bilder från kameran just nu till USB på Marcus dator. Så att jag kan lägga in dom på min dator! Därefter kommer det att komma en riktigt saftig uppdatering. Det gillar ni va?! Jag vet om att jag vart riktigt dålig på att skriva nu under en period. Men jag ska försöka bättra mig, lovar! (a) Så om någon timme kommer bloggen ha ett långt saftigt inlägg som sagt, med många bilder! ;)

X2000 & illamående.

Sitter på tåget hem just nu, har varit borta i nästan en vecka nu. Riktigt skönt. Det som inte är lika skönt är att varje gång tåget svänger så tror jag att vi ska välta. Det är bäcksvart ute och jag ser ingenting - vilket betyder att jag mår fruktansvärt illa just nu. Ca 35 minuter till Stockholm. Skönt. Skriver mer senare! Puss


RSS 2.0