Sista inlägget 2011!

Säger gott nytt år till alla där ute redan nu!

Här i Ängelholm har vi varit och handlat och är i full gång med att göra tre rätters. Det är jag hjärtat, Adam och Johan. Bästa sällskapet!


Våra älskade småkronor!

Eftersom hjärtat mitt inte hade tv10 så köpte vi matchen istället! 9-1 slutade målen i och skotten var 55-15. Riktigt underbart! Nu tar vi matchen mot Ryssland så är vi vidare sen! Gott! Nu ska jag ta min älskling i hand och krypa ner och mysa i sängen! Puss!

Btw, när vi ändå pratar hockey! Brynäs vann idag och hur skönt är inte det? Mitt älskade brynäslag! ♥


100 års jubileum!

Brynäs spelar för fullt och innan de drog igång matchen firarade de 100 år! Hoppas självklart med vinst ikväll! tyvärr kan jag inte stå i arenan och heja på dem så jag får göra det härifrån Ängelholm!


Go vinst, go mat, go kväll & gott sällskap!

Vi har precis ätit taccos så nu sitter vi mätta och belåtna i soffan och chillar framför lite tv spel.

Brasan den brinner på sidan om. Hjärtata kompisar Johan, Adam och Oskar har kom över tidigare i kväll för att spel lite & se JVM matchen som nu är om 1,5 timma.

På sidan av så vann Brynäs ikväll & vi får hoppas på att deras svacka är över nu. Tredje placering efter jul är inte så tokigt!


Tacco-buffé & hockey!

Jag och hjärtat har gått ner till Ängelholms bowlinghall tillsammans med Johan & Adam. Där vi sitter och kollar på Rögle-Mora och äter tacco-buffé.


Hockey, hockey och ännu mer hockey!

Just nu sitter jag i soffan och inväntar JVM medan hjärtat mitt fördriver tiden framför sitt älskade battlefield 3.

Dagen har bjudit på ännu mer julmat då Felicia och Jons mormor kom över för att sedan ha lite julklappsbyte osv. Till det bjöd tv'n på elitserien. Efter de åkt hem bänkade vi oss i sofforna för att följa dokumentären #21 Peter Forsberg. Så bra! Därav har vi småkollat på alla kanaler och mest degar framför tvn i väntan på de små stjärnorna!


God jul alla söta!

Har haft en helt underbar julafton, dock lite annorlunda än vad jag är van vid. Men super trevligt har vi haft det! Jag och hjärtat låg vakna i sängen och bara mös och var nära arabers innan vi gick upp. Då tog vi en mysig dusch och gjorde oss i ordning. Sedan har vi kollat på Kalle, lika mysigt varje gång! Sedan spelade vi lite sällskapsspel innan vi åt julmat! Sedan har vi öppnat paketen, gick runt i varv så en fick öppna ett innan den andre fick bästa paket.

Jag fick helt underbar julklappar av både hjärtat och Jeppe&Annika. Fick plattång, hårdroppar, Grey's Anatomy boxar säsong 1&2, smycken, partyväska så jag är supernöjd! Kanske kan slänga upp någon bild sen! Tror vi allihopa blev nöjda!

Sen nu på kvällen har vi bara spelat spel och kollat på film på tv. De andra har krupit ner men jag ligger i hjärtats knä medan han spelar sitt nya spel - battlefielt 3 som han fick i julklapp! :* ♥


Mysteriet på Greveholm: Jul på Grebeholm


Mysteriet på Greveholm: Dan före dan


Julklappar..

Har gått i flera timmar nu och fixat julklappar. Nu är vi ÄNTLIGEN klara. Hjärtat fick en liten tidig skjorta av mig i julklapp som han ska ha på sig ikväll. Riktigt stilig är han min prins! Så nu sitter vi och väntar på bussen mot Helsingborg så ska vi till jons farbror på julskinksprovning. Riktigt trevligt!


hos världens bästa! ♥

Sitter hemma hos världens underbaraste och skriver. Vi har haft supermysiga dagar och det bästa är att det kommer bli ännu fler! Idag ska vi ut till väla och köpa lite julklappar och sedan hem till hans släktingar! Imorgon är det julafton och det skall ätas massa gott och vi ska ha det helt magiskt underbart!
Har inte skrivit så mycket nu och jag vet inte om det blir så mycket skriva heller! Vi får allt se hur det blir! Nu ska jag gå och pussa på min älskling, jag föreslår att ni gör detsamma om ni kan! ♥

Mysteriet på Greveholm: Dioda


Mysteriet på Greveholm: Den sista striden


Suck..

Säger bara att det finns bra trevliga och hjälpsamma människor här i Skåne. Något som inte finns hemma i Gävle.


Sitter på tåget mot Lund nu. Sitter och tycker det är fruktansvärt roligt, carros syster sitter två säten framför mig! Haha! Riktigt roligt! Vi åkte på samma tåg till stockholm med! Världen är bra liten!


Mysteriet på Greveholm: Lillan får en idé


It's time to say goodbye to Gävle, See you next year.

Efter lite flängande hit och dit för att hämta saker och väskan packad så sitter jag äntligen på tåget. Världens smartaste som jag är åker jag ifrån min mobilladdare, hehehe. & jag har bara 50% batteri. Så har dragit ner på ljuset och ljudet är av.

Så här fint var det när jag åkte hemifrån, solen som lyser på trädtopparna så det ser ut som guld! & världens bästa bok skall underhålla mig på resan!


God morgon världen.

Är uppe och ska fortsätta packa och lägga in den sista tvätten i torktumlaren. Ville inte alla kliva upp ur min varna sköna säng, men det är sååå värt det!


Känns hur konstigt som helst..

Har packat de mesta och tvättat. Så la mig i sängen framför en film. Hehe. Sällan jag va? Ligger och smsar lite med pappa, han ska skjutsa mig till lite olika ställen imorgon innan tåget. Kommer kännas konstigt att inte fira jul med familjen, då jag gjort de i 18 år. Känns lite vuxet faktiskt. Att vara borta på julafton. Med pojkvännen och en helt annan familj. Någon gång måste vara den första. Right?

Hjärtats telefon gick sönder ikväll också så jag kan inte skriv till honom. Haha känns verkligen jättekonstigt?! Tur att det bara är ca 12 timmar iaf! Nu ska jag försöka sova iaf! Några timmars sömn innan jag ska upp runt 9 tiden!


Jag undrar nu, om jag och du, Var som gjorda för varann långt innan vi förstod

Har varit med Mamma, Joppe och Kevin i valbo idag efter att Elina åkt hem och Natacha vandrat över till Håkan. Vi gick runt och strosade och kollade lite. Jag kollade efter en BH till min klänning, hittade en perfekt men det fanns inte rätt storlek, de fanns D men inte i 75. utan 70. Så de sög. Får kolla hos hjärtat om den finns där!

Idag fick jag även brev och jag börjar plugga efter nyår. Fyfan vad skönt säger jag bara. För jag hade inte pallat ett halvår till att inte göra någonting alls! Så kan jag söka sjuksköterska till hösten! Så underbart!! Ett steg närmare det jag vill göra! Sedan har jag även bokat en biljett till mitt underbara hjärta imorgon. Så nu känns mitt liv komplett. Den sista pusselbiten har äntligen hittat rätt. Kan inte beskriva vilken underbar känsla. Har gått på spänn hela tiden sedan studenten och nu kan jag äntligen slappna av! Underbart!

Så jusst nu är jag i full fart med att tvätta och packa då jag bokat en sista minuten imorgon redan klockan 15. Men ska bli skönt att komma iväg. Få umgås med den allra bästa, känna närhet och bara älska varandra. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar till imorgon kväll. Har tyvärr ingen dator eller någor på tåget så twilight boken kommer få underhålla mig. Dock kommer jag ha läst ut de ynka 200 sidor som är kvar långt innan jag är framme. Så får leta en reservbok att ta med. hehe. Nejdu, nu ska jag fortsätta packa och ha mig. Sedan måste jag sova, måste upp i tid imorgon. Måste hämta ut paket och hämta lite saker hos mamma som jag glömde idag.

En mysig helg med mina små hjärtan! ♥

Har varit hos mamma hela helgen och umgåtts med de små liven! Vi har haft supermysigt då vi har gort kola, marsipanfigurer, pepparkakshus, garderat pepparkakor. Den första snön kom ( masssor av underbar vit snööö) Så vi har har gjort snögubbar, haft snöbollskrig och rullat oss i snön. Vi har bäddat ner oss i soffan med täcken och kollat på filmer. Vi har kollat på Mysteriet på greveholmDieselråttor och sjömansmösstjuvarnas jul. Jag och kevin har gosat ihop oss inne på hans rum då jag sovit där i helgen då han velat de. Mina två småtjejer har busat nerverna av mig. Men dom är så underbara! Vi har klätt julgranen, spelat massor av spel, julpysslat en hel del och haft riktiga mysigt!


Mysteriet på Greveholm: En riktig hjälte


Mysteriet på Greveholm: Spejaren


4:e advent, 6 dagar kvar till jul!

Känns sjukt att klockan bara är 3, känns som hon är 7 på kvällen. Bara för att jag oftast kliver upp vid 12 varje dag. Idag blev det en ganska tidig morgon då klockan var halv 8. Haha!

Nu ska jag ta och hoppa i ett varmt bad och fortsätta läsa twilight boken, ska börja på det som kommer bli del 2 i film! Pusspuss!


Morgonmys!!

God morgon alla fina!
Inatt sov jag inne hos Kevin, på en madrass på hans rum. Han ville de så gärna så då gjorde jag det! Men då medföljer det att man blir väckt när dom vaknar! Så natacha trippade in här och nu ligger hon och gosar med mig! Kevin vaknade precis han också! Haha de första han sa var att det var långt kvar till klockan 18.00 då nya mysteriet på greveholm kommer på min blogg! Så jag får nog visa avsnittet tidigare för honom!;)

Det snöade som bara attan igår kväll, och tack och lov så ligger snön vit på marken och det snöar fortfarande! Hur underbart ?! Nu ska jag fortsätta kramas med mina älsklingar!!


Mys med lillebror!

Haft en världsmysig dag med mina underbara småttingar. Kan skriva mer om det senare! Har fått lillebror att kolla på mysteriet på greveholm! Jag tänkte att han skulle älska det, och rätt hade jag! Han sitter som klistrad framför tvn och springer fram och startar nya avsnitt hela tiden! Så söööööt!


Mysteriet på Greveholm: Det var en gång...


Nattugglar..

Var farligt trött innan tolv, är fortfarande ruskigt trött. Men kan inte sova? Så jag tar två kvällsmackor med leverpastej, en stor kopp te, en nattfilm till det och kryper ner under mitt underbara täcke.

Och eftersom att klockan är 02.06 så kan jag stolt meddela att det är julafton om en vecka! Tråkigt nog är det bara någon millimeter snö ute, om man inte ska kalla det slask. Tumme ner på det.

Ska återgå till mitt filmtittande så man kanske somnar till det. Skall upp runt 10 imorgon för att åka till mor min och umgås med mina trollungar. De ska baka julgodis och ha sig. Så kanske kommer julkänslan med det! Puss&godnatt!


Väntar på bussen..

Det är sjukt kallt ute just nu, iaf när man bara står och väntar som jag gör. Usch. Önskar jag hade min prins här bredvid så kunde han värma mig! Det är han så bra på:*

Jag får helt enkelt vänta några minuter till innan bussen kommer. Tack till min iPhone och spotify premium som underhåller mig!


You're always there, you're everywhere But right now I wish you were here

Fredag idag & den skall tillbringas med mina älskade små hjärtan innan jag åker till skåne för att fira jul&nyår där med världens underbaraste pojkvän. Så nu ska jag kila till bussen! L8er!


Mysteriet på Greveholm: Melittas nya vänner


Världens vackraste syn, när snöflingorna trillar ner från skyn!

 

En vecka, och en dag sedan är julafton här. Hoppas snön ligger kvar tills dess!

 


Dieselråttor och Sjömansmöss

Det får allt räcla för idag/kväll. Får se om jag gör en annan header senare som kanske passar in mer. Men har bara urgamla bilder på den här datorn och sen vet jag inte rikjtigt hur jag skall göra den isf. Så den jag har nu duger bra i ett litet tag till. Känns iaf som att det är lättare att se mina inlägg nu och inte så mycket scrollande! Jag är fruktansvärt trött dessutom så skulle jag börja med något mer nu skulle det inte sluta bra..

Så ska därför ta och kolla på julkalendern från 2002, Dieselråttor och sjömansmöss som jag också laddat upp på min youtube. Så vill ni se den ni också så är det bara att besöka min profil HÄR!

Blogg under ombyggnad!

Hoho. Håller på att gör om designen i bloggen just nu, och jag kan inte alls blogg.se och designen med den. Så de kommer nog se roligt ut ett tag! MEn har inspirationen att ändra den nu, få in lite vinter/julkänsla i den! haha! Ha tålamod tills det blir klart! :*

Mysteriet på Greveholm: Lekande lätt


Go run, run, run I'm gonna stay right here Watch you disappear, yeah

Har precis varit ute och gått, lite mer än 8 km blev det. Superskönt! Nu ska jag ta en dusch sen någonting att äta!


Var kom julkänslan ifrån?!

Konstigt nog så känner jag doften av julen och det känns verkligen att det snart är jul. Bara ligger i sängen, kollar upp i taket och jag känner av att det snart är jul. Jag vet inte om det har någonting med att vara vaken tidigt. Jag öppnade fönstret och det luktar t.o.m jul! Känns verkligen hur konstigt som helst! Nu hoppas jag bara att snön kommer snart! Men de ska snöa fredag-måndag enligt vädret. Så jag hoppas verkligen. ♥


05.08

Klockan är över 5, jag är inte alls trött och kan inte sova... Så väntar på att klockan ska bli runt 7. Då kan jag gå upp och äta frukost med lillebror. Sen ska jag ut och springa. Underbart. Under tiden så ligger jag och spelar yatzy, fick precis yatzy 4 gånger. Hur ofta händer det? Först 4x5 på yatzy, sen 3x5 på treor, sen 4x5 på fyror och sen 5x5 på femmor. Tror ni inte mig? Kolla skälv ! ( eftersom bilden är printad från mobilen och jag bloggar från den så är den inte redigerad!)


haha klockrent!


För att få resultatet, sök med exakta meningen "Män är män och män är smartast,,"

Mysteriet på Greveholm: Skatten


10 dagar kvar till julafton!

Snart jul och fortfarande ingen snö. Så trist! Så jag försöker få in julkänslan genom att kolla på julfilmer. Kollade på "ensam hemma 3" igår kväll, fortsätter idag med "ensam hemma 1". De är de två bästa filmerna också! Värsta nostalgi filmerna!


Underbart!

Har precis stått och gjort taccos och ätit. Fy fasiken vad gott det var. Sjukt hungrig var jag och nu är jag proppmätt! Ska ta och lägga mig och kolla på dagens avsnitt av Tjuvarnas jul samt Mysteriet på Grebeholm. Försöker göra allt för att få hit julkänslan som tyvärr saknas! Det är bara isigt och halt överallt. & GRÖNT! Jag menar, det är inte okej! Inte ens när jag var på stan den korta stunden fick jag någon julkänsla. Där sitter det så mycket julpynt som lyser upp hela staden. Sen på vägen till tandläkaren så såg jag att de även tagit bort allt som tillhör bocken. Känns verkkligen inte som att det är jul om knappt 2 veckor. & idag är det lucia, hade det inte stått överallt på Facebook hade jag nog inte ens tänkt på det..

Det ända bra idag var att jag äntligen fick hämta ut ett paket på posten. Sakerna jag beställt från nelly kom idag. Skorna är jag heeeelt kär i & jag är ingen skotjej(!) Hatar att köpa skor, bryr mig inte så mycket om vad jag har på fötterna. Men saatan i gatan vad sköna dessa var. Helt perfekta och så fruktansvärt snygga! Dock ser det ut som att jag har en femårings fötter. (a) Klänningen dock var lite stor runt midjan, i ryggen och runt magen. Så tror att en XS hade passat bättre! Men tror ändå att jag har kvar denna, Den sitter perfekt runt brösten & den är nog lite längre än en XS. Sen efter all julmat så sväller man nog ;)

Kanske lägger upp en bild senare när jag har det på mig. De bilder jag tagit nu är bara för mitt hjärta. Riktigt sliten på korten haha! Så ingen bild än på ett tag. Dessutom har jag redan publicerat hur de ser ut med nelly bilder!
Heeeelt sanslöst bra. Älskar hans röst!! Har lyssnat på den här låten fler gånger än vad jag kan minnas båda idag&igår.

Mysteriet på Greveholm: Lucia


Mysteriet på Greveholm: Spöktimmen


Aj..

Jag dog precis lite, eller okej.. Jag blev lite handikappad precis. Var ner i tvättstugan och skulle lägga in tvätt, så när ja kom upp så stängde jag inte dörren(dumt nog) så gick jag in på toan och toadörren och källardörren går preciiiis förbi varandra med en millimeter eller så. & när ja går ut från toaletten så håller jag handen runt dörren så då går inte dom dörrarna förbi varandra, utan jag klämmer handen istället!!! Kan inte ens böja på 3 fingrar så har tejpat dom nu, uppsvällda och pulserande och blåa fingrar. Aj. Som på bilden där jag håller mina fingrar mellan dörrarna, så smällde jag upp dörren.. De tog ganska stopp!!

Förstår ni inte hur jag menade med dörrarna, kolla bilderna!


Mysteriet på Greveholm: Skattjakten


11 december - 3:e advent!

Eftersom de är 3:e advent så unnar jag mig skälv med glögg och pepparkakor till årets julkalender - tjuvarnas jul. Som jag för övrigt har fastnat för! Julkänsla! Känns sjukt att det bara är 13 dagar kvar till julafton! Hoppas det kommer mer snö till dess! Eller lite snö i Skåne åtminstone. Eftersom de inte har någon alls!


Mysteriet på Greveholm: Greve von Dy's menuett


Mysteriet på Greveholm: oväntat besök

Tidsinställer julkalendern från och med idag! Detta är alltså tidsinställt! :)

Jul&Nyårsoutfit beställd!

Så fruktansvärt glad. Har suttit och väntat på att de ska få in rätt storlek nu på klänningen i hur många dagar som helst! Idag fick jag äntligen beställa hem denna underbart snygga klänning köpte även ett par supersnygga skor till! Skönt med killklack också eftersom att detta är lättare att gå i på vintern + att man bara förstör klackarna annars. Dock kommer ju jag vara i skåne där det inte är lika mycket snö som här! (okej, just nu har vi lika mycket snö här som skåne brukar, alltså någon mm bara! Men annars så! (a) haha! )
Här är lite bilder! Komentera gärna vad ni tycker ! :*

Mysteriet på Greveholm: Ögonmått och synvinkel


Tjuvarnas jul

Kan inte sova över huvudtaget. Så jag ska ge årets julkalender en chans. Har hört att den ska vara bra, att de tagit tillbaka den där mysiga julkänslan i julkalendern igen! Så jag får väl se!

Sen vill jag bara skriva puss till min söta pojkvän och att jag saknar honom massor och att jag längtar tills vi ses och sen så ska han få veta att vi ska ha den mest perfekt och underbara jul någonsin! Puss :*


Mysteriet på Greveholm: Drängen och betjänten

är lite inaktiv på bloggen då jag är lite dålig! Men fortsätter lägga upp inläggen ändå! Vissa kanske kommer lite senare än andra, men runt 18.00 kommer det ett nytt avsnitt av Julkalendern varje dag!

Mysteriet på Greveholm: Fällan


Multitasking

Har tvättat, städat flyttat och pyntat idag. Riktigt multitasking! Eftersom Marcus tog över mitt rum när jag var hos mamma så behöll han även vissa av mina möbler. Eftersom jag är tillbaka hos pappsen nu så tog ja tillbaka dom! Så har flyttat möbler, tagit ner hyllor osv. Är dock inte klar och ska fortsätta imorgon!


Mysteriet på Greveholm: En konstig familj

Här kommer dagens avsnitt av Mysteriet På Greveholm, titta och njuuuut!

5 December

Mindre än 20 dagar kvar till julafton och tillochmed Skåne har fått snö, men vi är fortfarande utan.. Inte rättvist. Dom hatar snön och får knappt någon alls varje år så då kan vi få den istället tycker jag!!! (a) Sitter i sängen och ska kolla antingen julkalender, Grey's eller Film. Står i valet och kvalet. Väntar på att mamma ska komma hem så jag kan hämta mina slutbetyg. Känner inte för att åka någonstans idag, men måste.. Ska nog passa på att ta en långpromenad då när jag ändå håller på!!

Bjuder på en fruktanmsväer gammal bild på lillebror då vi va i rättvik, i början på maj 2008!

Kvällsavsnitt - Grey's Anatomy S05E03

Ni som känner mig vet hur galen jag är i greys. Haha. Så innan ja ska sova ni blir det ett avsnitt till! Måste försöka glömma att det är långt kvar tills de visar de nya på S08. Så ja ska krypa ihop i min mysiga säng och gosa med mjukisjon♥


Mysteriet på Greveholm: Att tämja ett spöke


Mysteriet på Greveholm: Spökchock

Har varit så trött hela dagen, har legat i sängen, kikat på Grey's druckit glögg & ätit peppakakor. Det är ju trotts allt 2a advent idag! Bara 20 dagar kvar till julafton & jag har inte handlat några julklappar än. Inte heller har jag betsämt vart jag skall vara på jul, men det lutar faktiskt som att det bli i Skåne både över jul och nyår nu! & Julklappen till hjärtat har jag planerat idag så den ska snart köpas! Jag och en av hans kompisar har pratat ihop oss! Spännande Spännande! Meeeen vad det är får ni tyvärr inte veta eftersom jag har en pojkvän som lusläser min blogg! hihi! :*

Slappar lite innan vi kör igång!

Sov till 1 idag. Somnade dock inte innan 4 så, jag får väl de antar jag! Fortfarande snortrött! Så ligger och slappar lite framför tvn med småbarnen och kollar på rio. Ehehe. Tror ja ska slappa i badet och fortsätta läsa twilight och vila upp mina fötter och ben innan vi kör igång i kväll igen!

Slappar i soffan !


Galen kväll!

Haft en sån fruktansvärt bra kväll, finns inga ord. Perfekt! Var ute och firade vanessas 18 årsdag! Och fy vad roligt vi haft! Nu är jag heeeelt slut. Sov två timmar i natt, vaken tidigt & uppe till sent. Imorgon kär vi igen! Skriver mer imorgon! Nu ska jag sova! Godnatt!!!!


Mysteriet på Greveholm: Ett Märkligt Slott

Lite sent men bättre än aldig, right? Här kommer andra avsnittet av Mysteriet på greveholm!

Eric Saade!

Nu är vi påväg hem från Valbo! Vi har stått sedan klockan 4 och väntat på att Eric skulle sjunga några låtar från nya plattan. Natacha och Elina vart jätteledsna för att de inte såg någonting för att vakten stod ivägen så han flyttade på sig! Haha! Det var riktigt bra, och fan så snyggt han dansar! Helt galet. Lägger upp lite filmer och bilder sen!


Mitt gohjärta!!

Har precis hämtat min underbara lillasyster på dagis! Sen så fort vi kommer hem proppar hon in choklad i munnen! Så underbart söt!


Massor att göra, & lite tid!

Har varit på stan tidigare idag och vart på arbetsförmedlingen och lite så. Nu sitter jag på bussen påväg hem till mamma. Ska duscha och fixa mig lite och sedan ska jag, småttingarna och mamma åka ut i Valbo för att kolla på Eric Saade när han sjunger några låtar från nya plattan! Sen har de små tjatat på att de vi träffa honom sålde blir perfekt!!! Nu ska jag hoppa av! Skriver mer sen!


Irriterande morgon......

Ja alla har fattat att bocken brann 3 inatt, tack för alla Facebook uppdateringar ... Jag menar hade någon skrivit de när de hände hade jag inte brytt mig! Men när det bara rullar in statusuppdateringar med bocken har brunnit och 100 yt länkar, 5 timmar senare då ledsnar man!!! Sen vill jag bara säga att mobilacash som halebop kommit med är skit och suger riktigt förbaskat mycket! Hejdå!


Godnatt alla läsare!

Finns nog inga ord som kan beskriva hur tomt det är hos mig just nu. Hur stor saknaden faktiskt är. De är kusligt de där, hur man kan vara på ett ställe, sedan några timmar senare så är man nästan 100 mil ifrån varandra. Jag har precis FaceTimeat med min älskling för första gången! Det var otroligt skönt! Så vi sa de att vi ska göra det varje kväll. & så ofta vi kan!

Nu ska jag försöka sova iaf, ska slänga igång någon film som jag kanske kan somna till! Imorgon blir det att gå upp tidigt. Sedan är dagen fullspäckad! Mer info om de kommer nog imorgon! Nu bjuder jag på en söt bild på mig och hjärtat när vi FaceTimear! Hihi!♥ Godnatt! :*


Mysteriet på Greveholm: Hus Att Hyra

Sitter och myser lite i min säng med pepparkakor och glögg! Riktig julkänsla, nu är det bara snön som saknas då det är riktigt höstigt ute. Det gillas inte! Usch! Men trotts snöbristen tänkte jag bjuda på julkalendern varje dag fram till jul. I år blir det Mysteriet på greveholm då många frågat efter den! På min Youtube kanal finns även hela julkalendern " Dieselråttor och Sjömansmös" från 2002!

Saknaden som kommer..

Jag och hjärtat har haft det riktigt mysigt dessa dagar. Vi gjorde det bästa utav det. Tyvärr så har ju allt ett slut, även hans lilla vistelse! Tack och lov så fick jag honom att stanna en dag extra iaf. Och självklart får jag det lyxigt! Igår kväll så lagade hjärtat mat åt mig medan jag bakade en kaka, därefter fick jag en timmes helkroppsmassage! Hur galet skönt som helst! Med tända ljus och massa lugn musik på vågor och fåglar! Vi kollade därefter på en film och skrattade och skojbråkade massvis! En bättre sista kväll kan jag inte fått med honom!

Idag vaknade vi upp och hur gosigt som helst innan hjärtat skulle upp och ha lektion över internet! Så kändes som jag var tillbaka i skolbänken på svenska c eller jb övertaget då hans lektion var källkritik. Sen fikade vi lite, och bara var nära innan det bar dags att lämna av honom på stationen för att han skulle kunna bege sig mot flyget med UL-tåget. :( nu ligger jag bara i min säng och gosar in hans lukt, då hela mitt rum luktar honom. Lyssnar på brynäslåten och firar vår seger idag med 3 poäng! Ha det gött alla!!

 


RSS 2.0